VoIP Telefoner Philips – roligare hemma

Letar du efter en VoIP-telefon för ditt hem? Gå till Philips Messenger Phone. Telefonen lovar dig spännande funktioner och massor av kul hemma med internationella samtal få riktiga kostnadseffektivt.

Den dubbla DECT VoIP 433 telefon från Philips, är en av de mest populära och mycket föredragen telefon över hela Storbritannien och utanför. Den bästa funktionen att den här telefonen erbjuder är – Windows Live ™ Messenger. Windows Live ™ Messenger kan du ringa gratis eller billiga samtal och ger dig även möjlighet att ringa eller ta emot vanliga telefonsamtal på din fasta telefon. Det är så enkelt som din vanliga vardagliga telefon, med undantag för att det är en VoIP-telefon med intressanta funktioner.

Det beror på att Windows Messenger, att telefonen är att få en sådan enorm popularitet. Det innovativa konceptet kan faktiskt ge dig att ringa och ta emot samtal via Windows Messenger – helt gratis. Och du trodde att du bara kan chatta i Messenger! Ringa utlandssamtal har nu blivit väldigt billig som klassar av VoIP-samtal är mycket lägre än de normala internationella samtal.

egenskaper

Philips har alltid varit synonymt med god kvalitet och bra funktioner. Detta VoIP-telefon är inget undantag. Förutom gratis samtal till var som helst i världen via Windows Live ™ Messenger, det finns fler spännande funktioner som internetsamtal, fast telefoni och vad mer kan du göra båda typer av samtal samtidigt på båda handenheterna.

Sedan finns det funktioner som Direct Windows Live ™ Messenger-knappen och automatisk visning av kontakter på nätet. Installationen är också mycket enkelt med bara en enkel plug and play-teknik. Då kan du också ringa till vanliga telefonnummer till billigare priser, som utsätts för de priser som bestäms av din operatör.

Telefonen är också mycket användarvänligt som du kan komma åt hela din kontakters lista bara genom att trycka på Messenger-knappen.