expanderande videotjänster industrin textning gjorde lätt för varje behov

På grund av det faktum att alla inte kan tala flera språk flytande, det finns en språkbarriär mellan människor även genom materiella nyttigheter. För att lösa detta dilemma, det finns ett ständigt behov av textning tjänster och översättningar för att göra det möjligt för fler människor att njuta av dessa produkter.

Numera är video textning inte bara gjort som ett medel för att förstå det ursprungliga innehållet i en video på ett annat språk. Det är en trend som kan användas i olika verksamheter och kommersiell handel, vare sig som en video som visas på kontoret eller för personlig visning hemma.

Textning vs undertextningstjänster

När du checkar ut en vanlig DVD-video, en del människor oftast inte vet om de tittar på en bildtext eller en undertext. Den generiska termen som folk kallar det ord som visas på skärmen matchar dialogen i videon som “textning”, när det i verkligheten, undertextningstjänster erbjuder också och använda textning.

Textning kan ytterligare definieras i två kategorier: dold textning och öppen textning. Textning kallas så eftersom, om du inte har dekoder hårdvara för att avslöja dem på skärmen, kommer de inte att visa. Annars, de öppna bildtexter är de som är synliga för tittare i alla tider.

Undertexter, å andra sidan, är det mer vanligt förekommande både på Internet och video. Undertexter är mer flexibla i den meningen att bortsett från den grundläggande formatet användning av proportionerade typsnitt på en genomskinlig bakgrund-kan du enkelt berätta undertextningstjänster dina personliga specifikationer.

Olika typer av undertextningstjänster

Ett. Förinspelade textning. Liknar hur videoformat är textade, är förinspelad textning är en av de mest grundläggande undertextningstjänster tillgängliga. Dialogen eller skriptet ges till undertextare som sedan producerar dem innan överföringen av videon. Mest undertextningstjänster företag tillåter sina kunder att kontrollera färgkodningen, teckenstorlek och stil, och andra effekter. Dessutom skulle de också att redigera undertexter gällande läshastighet och gångtid av videon för att säkerställa en exakt match-up av video och undertexter.

2. Live textning. Undertextningstjänster företag såsom Merrill juridiska lösningar erbjuder live-textning. Som namnet antyder, hyr byrån stenografer som måste skapa realtid undertexter samtidigt matcha ljudet ord för ord samtidigt som direktsändes. För att säkerställa en korrekt ränta som inte understiger 98%, byråer som denna har att erbjuda kompletta intensiv träning på textning tekniker.

Tre. Re-versionshantering. Internet har snabbt blivit en hotspot för utbyte och nedladdning av filmer. Men det finns också en mängd olika format som filmer kan utförda och distribueras. I de flesta fall skulle textning tjänster måste också ha gott om program för att rymma textning av filmer i olika format. Vad mer, de mer avancerade företagen också erbjuda re-versionshantering, skulle vari undertextare redigera befintliga textning filer för att göra dem till ett annat medium eller videoformat, samt redigera video vara lämpad för sändning.

4. Web bildtext. Med dominans av Internet i de tekniska och sociala livet för de flesta användare idag, webbplatser är ett utmärkt sätt att dela ditt innehåll eller sälja din produkt till en bredare publik. Det är därför en god del av de flesta undertextningstjänster omfattas webb bildtext och översätta. Dessa kan inkludera online-presentationer i olika format eller live webcast bildtext.