GVO konferens och fildelning

Fildelning med online video konferens programvara. Att dela filer med alla deltagare har enorm potential.

Vad är fildelning. Alla online-konferens leverantörer har ett antal paket för att passa alla behov, rekommenderar jag verkligen att använda någon som erbjuder verktyg och funktioner som inkluderar funktionen Fildelning. Andra bra verktyg för att hålla utkik efter är, whiteboard dela, videodelning, fildelning, PowerPoint sharing, webbläsare delning, full väg video, full väg multipel chatt, inspelningsfunktionen och mer.

Regelbundna offline-konferenser äger rum hela tiden. Även online-videokonferenser börjar stjäla scenen, det finns alltid en uppmaning till nära mänsklig interaktion. Men de verktyg och funktioner som nu finns tillgängliga online videokonferenser gör behovet av nära mänsklig interaktion, mindre och mindre. De verktyg och funktioner i konferens programvara kombinerad kan replikera i en offline möte om de används korrekt.

Fildelning med videokonferenser programvara ger dig möjlighet att dela filer, dokument, bilder, videor och mer med alla deltagare. Im säker på att du kan ha någon gång varit en del av en offline konferens eller litet möte. Vid dessa möten skulle du ha fått något att gå hem eller tillbaka till kontoret med. Något som liknar ett flygblad, dokument, eller ens en fil. Detta är en viktig verkan av ett möte. Därför är denna funktion har utvecklats. Online fildelning från ett konferensrum replikerar här. Dess så enkelt som att ha en fil på din dator, till exempel, en uppföljning nyhetsbrev av konferensen. När konferensen närmar sig sitt slut kan du enkelt släppa filen till fildelning oavgjort i konferensrummet. Alla deltagare kan sedan komma åt dragningen från deras gränssnitt och ta bort filen. Dess mycket enkel och mycket effektiv. Vid klick på en knapp kan du dela ett dokument med hundratals. Deltagare skulle helt enkelt spara den till deras system.

Du kan dela så mycket du vill och i många olika format. Du kan även dela PowerPoint-presentationer, bilder och videor. Fildelning funktionen är i särklass en av de viktigaste verktygen du får med online video konferens programvara. För att kopiera den i ett offline möte måste vi kunna genomföra liknande åtgärder och fildelning gör det snyggt. Du kan använda funktionen för fildelning under hela konferensen och ge deltagarna filer som ingår i varje konferens modul. Detta ökar växelverkan och håller nivån av intresse som kan förloras på nätet.

Den här funktionen är en av de mest kostnadseffektiva funktioner du får med online-konferenser. Kostnaderna skärs på många sätt. Först av allt behöver du inte skriva ut filer och dokument. Alla deltagare kommer att få det i digitalt format. Om de väljer att skriva ut då det är deras kostnader. Dessutom, om du inte skriver ut det då du inte skickar det med posten, är detta ytterligare en sänkning av kostnaderna. Även om du normalt skulle faxa, då du inte behöver nu. Som ni kan se, alla deltagare får dina dokument i dess ursprungliga digitalt format genom att helt enkelt släppa det i fildelning lådan.