hur man installerar VoIP Internet telefon

Med Voice over Internet Protocol (VoIP), kan du skapa telefonhjälp service i ditt hem eller kontor. Du behöver en bredbandsanslutning till Internet för att det ska fungera. Miljontals människor byter sin telefon med VoIP. Sanningen är att traditionella telefontjänster kostar mycket mer än VoIP-tjänst. Du behöver inte vara ett geni för att installera VoIP heller. Här är stegen för att installera VoIP i ditt hem eller kontor.

När du gör ditt köp med tjänsteleverantören, kommer du att få en VoIP-adapter. Du kommer att behöva ansluta bredbandsmodemet eller routern till VoIP-adapter. Dessutom måste du ansluta adaptern till datorn och telefonen. Oroa dig inte att du inte kommer att behöva några verktyg, och det kommer bara ta dig några minuter.

Se till att allt är anslutet och säkert på plats. Om du fortfarande inte säker på hur man ska koppla ihop allt, se de instruktioner som du fått från din operatör. Det är en enkel process, och du kommer inte att behöva ladda ner någon form av mjukvara. När allt är ansluten, måste du ringa det telefonnummer som din VoIP-adapter medföljer för att aktivera din tjänst. Du kommer att behöva den aktiveringskod som du fick. När du aktiverar det, är du redo att gå.

VoIP planer

Om du inte har köpt VoIP service ännu, tänk på att det finns många olika typer av planer finns. Sök efter en plan som passar din budget. De flesta VoIP planer börjar på ca $ 20 i månaden. Några planer redan kommit med en långdistans plan så att du kan ringa telefonsamtal till många delar av världen utan att betala extra avgifter. Ibland finns det vissa begränsningar för var du kan ringa, så läsa villkoren innan du gör ett köp. Du kanske vill ta en titt på VoIP-telefoner på nätet, om du funderar på att byta. Dessutom, många VoIP planer kommer med en mängd funktioner som samtal väntar, vidarekoppling, nummerpresentation, röstbrevlåda och andra.

Observera att du kan spara en betydande summa pengar genom att köpa en bunt som kombinerar ditt bredband och VoIP-tjänst. Du kan se fram emot en enda faktura varje månad, och många gånger du kommer att betala mindre för det totala priset. Dessutom kan du välja att betala din faktura varje månad, eller du kan betala fullt ut för hela året. Tjänsteleverantörer ut oftast mycket mindre om du betalar i förskott. Tänk på att det finns många paket tillgängliga för företag. Dessutom kan du köpa ett företag paket som inkluderar internet och VoIP-tjänst till ett överkomligt pris. VoIP-telefoner kommer med många attraktiva funktioner, så ta dig tid att hitta en som du gillar. Vissa VoIP-telefoner är perfekt för kontoret, och vissa är mer lämpade för ditt hem.

Om du betalar för mycket för din telefon, bör du överväga att byta till VoIP. VoIP-tjänsten kommer att spara tusentals kronor varje år, och det är lätt att ställa upp. De flesta VoIP planer kommer med obegränsad lokala och långväga ringer, och 15 till 20 häftiga funktioner. Shoppa runt tills du hittar en plan som passar ditt företag eller personliga behov.