jordbruk med gps

Ända sedan jag har kunnat använda Garmin GPS jag kan nu odla mer effektivt än tidigare. Du kanske undrar för dig själv “Hur kan någon Podunk bonde växa bättre med GPS?” Jo, först av allt, vi är inte alla så, och för det andra tricket är hur du hanterar det på din mark. Med min Garmin GPS kartläggning och mina traktorer och odlarna använder det jag kan passa mer gröda på ett fält än någonsin tidigare, genom att göra precision beslut, som jag säger. Först av allt låt oss säga att du har själv en trevlig kartlagt bit mark som är formen av en kvadrat, och det är totalt 10 hektar mark. Tja, var det gamla sättet plantering av ögat, eller försöker köra i en rak linje för referens linjer och sedan göra det. Naturligtvis fanns det inget verkligen fel med det, men små avvikelser skapade vad som bara kan beskrivas som The Butterfly Effect.

I grundläggande termer betyder det små åtgärder i början kan leda till stora resultat i slutet. Om en av de anställda jag anställer släcks och förändras mindre än en grad i vinkel av grödan linjen, verkar det inte så mycket – men ner linjen kan det lika med en hel rad av gröda överges eftersom det kan ” t passa in i skifte. Dessutom har jag nu kan kartlägga landet lättare, snabbare, och gör raderna bara knappt en tum stramare, och passar i en extra rad, åh, låt oss säga majs. Genom att kartlägga det med hjälp exakta kartor och Garmin GPS kan jag se till att mina grödor kommer att växa på rätt sätt och det sätt jag vill.

Det innebär också att i min gård lastbilar, liksom den stora Jose användningsområden, kan han ta ner fältet och använda den stora såmaskin i en absolut rak linje efter att ha gjort perfekta referenslinjer med lastbilen. Dessutom att det kan Jose köra även såmaskin med en handhållen Garmin GPS monterade på instrumentpanelen, och vet om han kommer rakt nog eller inte. Hela GPS har tillåtit mig att marginellt öka min produktion, vilket betyder att jag öka min vinst, och genom att göra det hålla min uppfödning så lönsamt som möjligt, trots dessa tider.

Jag vet att jag inte kan ha en stor gård, eller en stor personalstyrka, men genom att kunna kartlägga mitt land och sedan rita ut grödor och använda mark som tidigare var bortkastade jag kunna dra full nytta av Garmin GPS för att se Jag satte maten på tallrikar av människor som köper min majs och andra grödor. Jag kan också använda de utrymmen mellan den mark som tidigare var oanvänd på grund av dålig planering att växa mindre grödor, som tomater, i vissa områden jag också planerar att sätta in några pumpor också. Med dessa grödor ska jag kunna sälja bara lite mer och det gör en stor skillnad ner linjen. Som sagt, The Butterfly Effect, är den ansvarig för variationer kostar mig pengar, men också variationer som kan göra mig pengar också. Genom att spara det som är obetydligt som en tum, ger det mig en fot varje tolv rader, och efter tre uppsättningar av tolv, som är tre extra fötter växer rum – något jag aldrig skulle ha gjort utan Garmin GPS.