kapacitet i den nya ipod video clip

De möjligheter som den nya iPod video bedriva fastställande metoden från tidigare kapacitet? mjukvara, hårdvara och kompatibilitet med andra enheter.

När det gäller programvara är det väl känt att iPod i grundläggande och iPod video i synnerhet spela MP3, hörbara ljud e-bok, WAV, M4A/AAC, bevakad AAC, AIFF och Apple Lossless ljudformat. Eftersom de 5th teknik iPods finns det en chans att spela m4v och MP4 MPEG-4 video clip filformat. Endast icke kopieringsskyddade WMA information kan kopieras till en iPod. Andra format är inte möjligt att bli utföras från iPod och det är situationen för FLAC och Ogg Vorbis-format.

Bortsett från, de iPods särskilt skapade för att matcha iTunes mediebibliotek programvara. Detta på internet musikaffär dök upp i 2003 och det säljer låtar och det var tänkt enbart för att iPod-användare istället för andra flyttbara musikspelare. Detta kan ha bidragit till framgångarna både iPods tillsammans med iTunes Music Store och mot den utmärkta utvecklingen och förbättringar från iPod? S kapacitet.

Programvaran med den nya iPod video har nya attribut? personliga rekommendationer och videoklipp innehåll som kan spelas upp på en dator eller överförs till iPod. Programvaran uppgraderades till modell 6, verklighet som innebär en förbättring och en unik prestation.

När det gäller hårdvara från iPods 1 kan säga att de första generationens iPod har laddats enbart med hjälp av FireWire med hjälp av en liten strömadapter. Den 4: e generationens iPod kan debiteras via USB. Den 5: e eran iPod kan laddas med hjälp av en dockningskontakt möjliggör FireWire-kabeln för att bli inkopplad för att ladda.

Kompatibilitet från iPods med Hem Windows är idén om Apple, som redovisades 2002, verklighet som bidragit till utvecklingen av ett Windows-modell av iTunes under 2003. De iPods skulle eventuellt kunna skapas för att vara lämpligt med en Macintosh och det finns också en iPodLinux satsning.

Några extra funktioner kan möjligen beskrivas även tala om iPods i grundläggande och iPod video i specifik. De iPods kan visa textinnehåll filer, sanning som kan vara ganska bra. Du hittar också PDA kalendrar, vissa spel som var fascinerande olika länge sedan men de verkar föråldrade dessa dagar. De spel tillgängliga på nästan alla iPod utom iPod shuffle är tegel, fallskärm, solitär, music quiz. Den mest fascinerande sporten blir musik quiz, deltar i vissa fragment av vissa låtar och väntar personen att bestämma spår från en checklista. Nackdelen med den här sporten är att den använder sig av massor av batteriets energi.

Alla dessa funktioner verkar bli förstärkt i fallet med den nya iPod video förutom utvecklingen av andra videospel eller införandet av senaste sådana. Det kan märkas som en nackdel, men om med tanke på att det är en omständighet av en bärbar musikspelare deltagare denna aspekt inte har denna typ av utmärkt betydelse.

Innovationen är uppenbarligen videoklippet kapacitet, även om de stora dragen från den nya iPod stress på fantastiska förbättringar inne i bild-och ljudkvalitet. Den videobild är förvånansvärt lätt och på detta sätt kan utbyta de skeptiska attityder med glada utrop.

Även om det inte är den 1: a försöket att föra video på den rörliga handhållna maskinen, ser denna prestation blir förmodligen den mest produktiva. Detta goda resultat är på grund av massor av behov driva och komplexa förändringar i programmet och hårdvara också. På ett eller annat sätt, ser Apple att bli mästare i att skapa unika bärbara enheter och kanske ytterligare åtgärder kommer sannolikt att tas inom förbättring från de blygsamma transportabla videoklippet enheter. På detta sätt, kanske en unik kompatibilitet med fler enheter kan skapas, vilket gör vissa andra perioder av stor framgång. Annat på internet butiker kan verka och skapa inne seden i iTunes Music Store. Som ett resultat av iPods via Apple auktoriserat innehåll med den nedladdade och betalas musik eller TV avslöjar, episoder eller andra förnödenheter säkerställs.