minska bränsleförbrukningen med webbkonferenser

Minska utgifterna eller spara pengar har alltid varit kärnan i företagets filosofi. Även om det kan leda till mindre välsmakande beslut såsom nedskärningar, uppmuntrar det också utvecklingen av ny teknik. Det finns många relativt billiga sätt företag kan spara pengar och stärka deras känsla av samhällsansvar.

vägen att minska förbrukningen

Katastrofala händelser såsom den senaste tidens utbrott av vulkanen Eyjafjallajökull på Island har företag som söker hållbara alternativ till affärsresor. Dessa dagar idén om kostnadsbesparingar har tagit på ett liv av dess eget. Detta beror till stor del den globala ekonomiska recessionen som drabbat många företag över hela världen. Enkla vägar till att minimera förbrukningen inkluderar:

• Krama alternativ energi: Företag som är belägna i närheten av sjöar kan undersöka möjligheten av geotermisk energi. Sol-och vindkraft är också attraktiva alternativ som för närvarande används av många institutioner.
• Skära ner på pappersanvändningen: Vissa experter förutspår att så småningom allt kommer att lagras digitalt. Tills den dagen kommer, kan företag börja med att eliminera papper filer där så är möjligt. Användning av skärmdelning teknik såsom fjärr-PC kan hjälpa skära ned på papper.
• Använda möte programvara: Från samarbete i realtid till konferenser och webbseminarier, gör mötet programvara allt. Det är också praktiskt taget eliminerar behovet för affärsresor spara miljontals dollar i processen. Webbkonferenser spelar en viktig roll i den pågående gröna rörelsen eftersom det skär bränslekostnader. Det kan också minska behovet av tryckt material för möten.

Med hjälp av dessa lösningar är väl inom räckhåll för många företag. Med alternativ energi den initiala kapitalkostnaden kan vara betydande, men detta beror på varje företags energibehov. Även små företag använder för närvarande alternativ videokonferenser med stor effekt. Kostnadsbesparingar från alternativ energianvändning vanligen realiserade inom månader.