utlandssamtal från mobil som det snabbaste och billigaste samtalspriser

Tillsammans är IP-telefoni, Internet-telefoni, telefoni via bredband (VoBB), bredband telefoni, och bredband telefon populärt kallad Voice over Internet Protocol eller VoIP. Hela handlar om och hänvisar till en familj av metoder, protokoll och tekniker överföring för distribution av röstkommunikation och multimedia sessioner over Internet Protocol (IP)-nätverk som Internet. VoIP tillsammans med annan programvara är enkel att använda och gratis att ladda hem som är anledningen till dess popularitet ökar som de samtal för internationella samtal från mobil, telefon eller dator är på sin billigaste och samtidigt det snabbaste sättet att göra internationella länge Avståndet samtal runt om i världen.

Från början var VoIP-teknik enbart för datoranvändning enbart eller för någon VoIP-enhet som är ansluten till en bredbandsuppkoppling. Med den senaste tidens utveckling, mobiltelefonanvändare och de som har tillgång till data via GPRS (General Packet Radio Service), 3G (tredje generationens mobilteknik) eller Wi-Fi-anslutning kan också använda VoIP för att göra internationella samtal från mobiler till låga samtalspriser .

En undersökning visade nyligen att tillväxt och möjligheter för VoIP industrin kunde nå $ 32400000000 marknadsvärdet av mobila VoIP senast 2013. Vid 2019 var det förutspått att hälften av alla nationella och internationella samtal från mobilen kommer att göras genom all-IP-nät. Med billiga samtalspriser, gjorde en 50-75% besparing när du ringer för långa avstånd eller utlandssamtal med mobil VoIP-telefon snarare än 3G, GSM eller CDMA mobiltelefoner det mer attraktivt för konsumenterna i jämförelse med traditionella telefoner. VoIP är billigare jämfört med andra telekommunikationssystem, såsom PSTN, GSM och CDMA mobiltelefoner bland andra. De långväga nationella och internationella samtal kan nästan vara gratis eller obegränsad med sina billigaste planer, rabatter och kampanjer i jämförelse med vanliga mobiltelefon erbjudanden till ca 10 till 20 gånger billigare. Ett samtal från en mobiltelefon via VoIP-teknik kan gratis inkommande samtal i de flesta länder.
Bortsett från att vara prisvärda och billiga samtalspriser, är det också lämpligt att göra ett samtal från mobil som du kan göra ringa alla nätverk som helst och var som helst runt om i världen eftersom mobiler är bärbar som du kan bära din telefon var som helst och du kan välja att använda ditt befintliga telefonnummer.

Tjänsten via VoIP-teknik genom användning av internet är långt mycket bättre jämfört med andra metoder för att ringa ett samtal och återuppringning. Med VoIP-teknik, är din röst kvalitet förbättras samtidigt minska samtal misslyckande och dålig täckning.

Använda mobiltelefoner skulle också innehålla andra funktioner som samtal väntar, vidarekoppling och samtalslogg.

För att göra nationella och internationella samtal från mobiltelefoner via VoIP-teknik och tjänster, behöver du en GPRS/3G eller Wi-Fi-aktiverad telefon som är kompatibel med den mobila applikationen. Prisvärda och billiga samtalspriser samtidigt bekväm att använda jämfört med allmänna telenätet eller PTNS, med VoIP-teknik för internationella samtal från mobilen är definitivt ett smart val som du kommer att göra.