voip – bra val

Använda DSL för ditt bredband? DSL (DSL utan primär telefon) fortfarande inte tillgängliga i ditt område? Inte rabatt VoIP-telefon bara för att du inte kan avbryta din befintliga primära telefon. VoIP kan vara en stor hjälp för dem med hem-baserade företag, satellit anställda behöver ett affärsområde och naturligtvis familjer med tonåringar! (Bara för att nämna några möjliga kandidater!)

Trött på höga telefonräkningar? För vissa av de höga kostnaderna är på grund av en eller flera av de kategorier som nämnts ovan. Detta är “exakt” varför du inte bör bortse VoIP för ditt andra eller tredje raden. Föreställ utseendet på dina tonåringar möter när man säger till dem att de kan få sin egen telefon komplett med sina egna telefonnummer, röstbrevlåda och obegränsade lokal-och fjärrsamtal ringer! WOW – problemet löst. För satellit anställda, kommer att nämna att din chef kan du klippa din befintliga telefon bekostnad också sätta ett leende på läpparna. För hem-business några kostnadsbesparingar hjälper verkligen. Nu kan du göra dessa fjärrsamtal utan att tänka på kostnaden.

Om du skjuter VoIP eftersom du inte kan använda tjänsten “uteslutande” du ändå bara skulle kunna spara pengar varje månad. Ditt hem kontor eller anställd affärsområde eller linjen för ditt barn kan alla lätt omvandlas till VoIP.

Det finns “några” som erbjuder DSL så bör du först kontrollera med din lokala telefonbolag. Fråga om de tillhandahåller denna tjänst. Om inte, kan du besöka vår hemsida som vi nyligen har lagt till ett par leverantörer som erbjuder DSL. Du hittar dem i vår VoIP avsnitt.

Om ditt mål är att eliminera ditt lokala telefonbolag alla tillsammans och du inte vill vänta på DSL att bli allmänt tillgängliga, så kanske det är dags att överväga att byta din bostads bredbandsaccess till kabel. Om du är en kabel-TV-abonnent månadsavgiften är oftast lägre än om du inte var. I båda fallen, kör ditt eget nummer. Ta din befintliga telefonräkning och lägga till kostnaden för kabel bredband. Vad är det totalt? Nu lägger upp kostnaden för kabel bredband och IP-telefoni. Jämför de två numren. Betala lite mer för din kabel bredband bara kan kompenseras med de kostnadsbesparingar som kan uppnås via VoIP. Kör siffrorna och besluta själv. För mer information om VoIP-teknik, besök vår webbplats, söka på nätet, göra allt som krävs för att få den information du behöver för att göra ett mer välgrundat beslut.

VoIP är ett bra val och ett bra sätt att spara pengar.