Allt Om VoIP-telefoner systemet

Född av telekom revolution startade i 1990-talet, har VoIP telefoni har sedan en tjänst av betydande fokus. VoIP eller Voice over Internet Protocol med hjälp av VoIP-telefoner kan du göra ringa via Internet. Hela processen med Internet-telefoni är inte bara mycket ekonomiskt, men också att det är lätt att använda. Idag, är som hela världen blir en globaliserad by, är det nödvändigt att använda den billiga sätt att kommunicera dominerande.

Voice over Internet Protocol (VoIP) telefoner ändra analoga ljudsignaler till digitala data, som överförs från en person till en annan över Internet. Detta sätt, med hjälp av Internet, kan du ringa var som helst i världen på en vanlig kurs. Således, ringa via Internet Protocol är ganska sparsam, så oavsett vilken del av världen du ringer, kommer avgifterna att vara densamma. Det hjälper att spara en hel del av dina telefonräkningar.

För att använda VoIP-telefoner systemet, behöver du några nödvändiga hårdvara och abonnemang samt. Främst måste du ha en Internetanslutning och ett abonnemang konto hos en VoIP-operatör. Dessutom behöver du även en VoIP-telefon och VoIP-adapter kallas ATA (Analog Telephone Adapter). VoIP-telefoner är mycket lika din traditionella telefon, men de är anslutna till nätverket port på din router eller hubb. Vanligtvis kommer en VoIP-telefon har funktioner som nummerpresentation, samtal väntar, upprepa uppringning, återvändande samtal, tre-vägs uppringning, etc som tillhandahålls av VoIP-operatören.

Om du har gjort ditt beslut att använda VoIP-telefon, är det nästa du behöver göra för att köpa en lämplig telefonutrustning. Spara pengar samtidigt köpa VoIP-telefoner är inte en bra idé. Som är det nyanlända teknik, så marknaden är översvämmad med många av uppdaterade versioner av telefoner, det är lämpligt att du köper den senaste.