automatiserade receptionist för effektiv samtalshantering

Den automatiserade receptionist är en unik funktion i moderna värd PBX telefonsystem. Incorporated för effektiv samtalshantering, erbjuder automatiserade receptionisten en professionell kommunikation upplevelse.

eliminera kostnaden för extra personalen

Den automatiserade receptionist eliminerar behovet av samtal svara personal på kontoret. Alla inkommande samtal automatiskt besvaras av denna inbyggda enheten med inspelade hälsningsfras meddelanden. Det kan även programmeras att spela skräddarsydda företag hälsningar under icke-kontorstid samt förmedla grundläggande information om de produkter och tjänster som erbjuds av din organisation.

Den automatiska skötare ger den som ringer med en meny av alternativ såsom uppringning från namn, dial-by-förlängning och noll ut att leva operatör. Samtal omedelbart kopplas till rätt avdelning eller arbetstagare enligt det alternativ som valts av den som ringer. Systemet hanterar effektivt samtal som kommer in samtidigt och åstadkommer samtalsdirigering utan att överföra konventionella upptagen signaler. Detta bidrar till att öka ditt företags image som ett etablerat företag.

säga adjö till missade samtal och meddelanden

Genom effektiv Find-me/follow-me vidarekoppling funktionen minimerar automatiserade receptionist chanserna för missade samtal och meddelanden och enkelt överför officiella samtal till din alternativa personliga fasta och cell nummer. Detta gör det enkelt för dig att upprätthålla kommunikation med dina kunder och företag kontor från andra platser. Obesvarade samtal dirigeras till personliga voicemail lådor med anställda, meddelar den som ringer att lämna röstmeddelanden. Dessa röstmeddelanden vidarebefordras till ditt e-postkonto som ljudfil bilagor. Du får också varningar på din mobiltelefon när nya meddelanden anländer. Dessa funktioner eliminera alla möjligheter missade samtal och meddelanden.

De effektiv samtalshantering funktioner i automatiserade receptionist i telefonväxel system kan avnjutas utan att bibehålla kostsam utrustning på plats. Nödvändig utrustning bibehålls på tjänsteleverantörens webbplats och funktioner PBX erbjuds till rimliga kostnader med bredband eller telefonnät.