Låt Wave VoIP Technology sopa bort din kommunikationskostnader

“Gör telefonsamtal någonstans i världen helt gratis.”

Låter detta som ett överdrivet påstående? En PR-gimmick?

Nåväl, idag är det faktiskt möjligt att prata med dina nära och kära / dina kunder och affärsbekanta helt gratis (eller med en nominell kallelse avgift). Med den senaste VoIP-teknik sveper arenan för telefoni, talar utan kostnad är inte längre en länge närda dröm. Det är en hardcore verklighet!
VoIP är verkligen en revolutionerande teknik som så småningom kommer att förändra den befintliga telefonisystem.

Vad är VoIP?
VoIP (Voice over Internet Protocol) är en teknik som används för att överföra tal eller ljudfiler över Internet via ett paketförmedlande nätverk. Rösten / audio-filer kan tas emot av:
en dator
en VoIP-telefon
en vanlig telefon

VoIP-tekniken möjliggör överföring av röst / audio data som digitala data över Internet.

Ett antal praktiska tillämpningar baserade på VoIP-teknik blir allt populärare bland människor som ett medel för ekonomisk kommunikation. De är:
VoIP-telefoner
dedikerade instrument för att ringa samtal över Internet
ATA sätter
telefon-liknande lådor som ansluts till en dator och konvertera analoga röst data till digitala signaler
dator till dator samtal
behöver en dator, headset och Internetuppkoppling

VoIP-telefoner är långsamt att få fotfäste på marknaden på grund av sin effektivitet i att uppfylla de ekonomiska och infrastruktur behov företagens hus. Dessa telefoner är också känd som “bredband telefoner” eftersom de kan användas för att ringa över höghastighetsanslutning till Internet.
En VoIP-telefon konverterar röst-data till digitala data så att data kan överföras via Internet. Du måste ansluta telefonen till en dator för att möjliggöra röstkommunikation.
VoIP-telefoner ser ut precis som vanliga telefoner med vaggan, knapparna och luren. Så kan du ringa på vanligt sätt … men med bättre ljudkvalitet och på ett ekonomiskt sätt!