videokonferenser maskinvara och du

Om du är ny till spelet finns en viss videokonferenser hårdvara att överväga.

Borta är de dagar då du var tvungen att flyga över landet och tömma ditt företags bekostnad konto bara för att delta i en två-timmars möte. Nu är allt du behöver göra är slå på datorn och du är redo att gå.

Men om du är ny till världen av videokonferenser på nätet, kan det inte vara så lätt. Du kanske inte har någon aning om de olika hårdvara videokonferenser komponenter som du behöver för att komma igång. För att göra det ännu svårare, en snabb sökning på Internet efter frasen “videokonferenser kameran” tar upp mer än 42.000 poster. Usch!

I syfte att skydda ditt förnuft och öka din status i ögonen på din chef, har vi gett en kort lista över de grundläggande delar av utrustning du behöver för att få konferensverksamhet och bra ställen att köpa dem:

persondator
De flesta kontor i dessa dagar är utrustade med persondatorer (PC). Dessa temperamentsfulla varelser är ett nödvändigt ont för att hålla din verksamhet organiserad och konkurrenskraftiga i det tjugoförsta århundradet marknaden. En PC är också helt avgörande för videokonferenser, eftersom datorn hakar upp med andra datorer så att du kan göra dina möten på nätet.

modem
Huruvida DSL eller uppringd, de flesta kontor i dessa dagar är ansluten till Internet. Webben är ett värdefullt verktyg i näringslivet idag och nästan alla har en hemsida – med grannens hund. Internet-anslutning är ett måste för online-konferenser, eftersom du faktiskt måste vara online för den här typen av konferenser. Dial-up-tjänster kommer att arbeta för videokonferenser på nätet, men dina bilder blir mindre tydlig. ISDN-anslutningar fungerar bäst eftersom de ger den snabbaste hastigheter och tydliga bilder.

kamera
En videokonferenser kamera är en viktig del av maskinvaran som gör att du kan prata ansikte mot ansikte med din kollega eller kund i hela landet. Utan dem är du bara telefonmöten. Priserna för kameror videokonferenser allt från en grundläggande IBM modell går för $ 40 till en snazzier Polycom modell som löper ungefär $ 499. Logitech säljer en modell speciellt utformad för bärbara datorer eller bärbara datorer.

kablar och grejer
Du behöver en USB-kabel för att konvertera de bilder som kameran registrerar till ett format som datorn kan förstå. USB Gear erbjuder flera olika typer av utrustning som tar upp minimalt utrymme på datorn och kommer att få jobbet gjort.

mikrofon
Om du inte vill att din videokonferens för att bli bara en visuell konferens, är någon typ av mikrofon är nödvändig för varje deltagare att kommunicera med andra. Wideband Solutions säljer olika mikrofoner för att täcka både små och stora styrelserum. Om du bara behöver en mikrofon för att täcka dig och ditt skrivbord, säljer Phoniex Audio en mikrofon som kommer att göra jobbet.

headset
Även om det inte är helt nödvändigt, är ett headset en lämplig utrustning för alla kunniga video Conferencer. Tänk dig att försöka knapra några siffror på ett kalkylblad och föra ett samtal om din budget med en telefon tafatt vaggas i skurk av din axel, samtidigt som din chef ser på från 300 miles away. Inte precis den put-tillsammans professionell bild du vill förmedla.

tid att handla!
Ebay och Amazon är bra ställen att gå för begagnad utrustning, men köparen akta – man vet aldrig vilken kondition det kan nå dig i. Se alltid till att använda seriösa säljare med goda kundbetyg. Polycom är välkänt i branschen och säljer top-of-the line utrustning. Du kan också prova NexTag. Denna webbplats som ger en sökning av de bästa priserna på allt vad elektronisk utrustning du anger.