definiera dina behov när du handlar för VoIP-tjänster

Efter all den forskning du har äntligen blivit av att göra på temat VoIP och VoIP tjänster, är du bara om redo att ta steget. Fattar beslutet att gå med VOIP är dock bara halva striden. Det finns en massa av VoIP-leverantörer där ute, var och en som talar om att deras tjänst är den bästa sedan skivat bröd, så hur gör man en intelligent och välgrundat beslut om vilken en att gå med?

Det första du måste inse är att inte alla VoIP-tjänster är skapade lika. En av de begränsande faktorerna är din höghastighetsanslutning till Internet-anslutning, eftersom det kommer att användas för ditt hem VOIP ringa och ta emot samtal. VOIP fungerar tillförlitligt med DSL eller kabel (eller bättre), men rekommenderas inte om allt du har är en satellit höghastighetsanslutning till Internet-anslutning, och VOIP rekommenderas inte om du bara har tillgång till en trådlös anslutning.

De allra flesta problem med VOIP från nästan alla VoIP-leverantör kommer ner till en brist på en pålitlig höghastighetsanslutning till Internet. Din Internetleverantör kan kräva att du får pålitlig service och en snabb anslutning, men om du har problem med att få något så enkelt som VOIP att arbeta på det, då de blåser rök på dig och det kan vara dags att leta efter en annan Internet-leverantör . När det gäller Internet-anslutningen del av VOIP, är det ungefär lika enkelt som saker som någonsin kommer att få, och din Internetleverantör ska kunna hantera det. Om de inte kan det, kan de ha medvetet blockerat det eftersom de vill sälja dig VOIP tjänster själva … till dubbelt pris!

Nu måste du bestämma vad VOIP funktioner du behöver. Nästan alla VoIP-leverantörer och VOIP planer ID leverantör som ringer, röstbrevlåda, samtal väntar, så låt oss se vad som behöver beaktas, och det är här saker börjar skilja sig och bli ganska intressant.

Nästan alla av dem erbjuder obegränsade långväga ringer i kontinentala USA. Men kallar du Canada en hel del, eller göra täta samtal till Puerto Rico? Om så är fallet, det finns VoIP-leverantörer som inkluderar Kanada och Puerto Rico i deras obegränsade ringer planer.

Har du vänner, kanske dina föräldrar eller ett syskon som du pratar med en hel del, men de har inte VOIP? Är det fallet där de kallar dig ofta? Du kanske vill överväga en plan som innehåller en virtuell nummer eller där du kan få en virtuell nummer billigt. En virtuell numret är ett telefonnummer i den staden. Säg att du bor i Detroit så att du självklart ha en Detroit telefonnummer på din VOIP telefon. Säg att du tala med din syster en hel del i Houston som inte har en voip-telefon. Du kan få en Houston telefonnummer utöver din Detroit telefonnummer, så nu din syster kan göra ett lokalsamtal till din Houston nummer, och när hon gör det kommer din VOIP telefon hemma i Detroit ringen så det inte kostar henne något! Är det häftigt eller vad?

Bestäm dina behov och sedan börja jämföra VOIP funktioner för att se vilka VOIP-leverantör ger mest valuta för bucks, baserat på vad du behöver. Inte betala extra för VOIP tjänster som du bara kommer att använda en gång i en blå måne.