fleet management enkelt med TeleNav spår

Mobiltelefoner erbjuder oändliga möjligheter, särskilt för företag. Ett företag som heter TeleNav, grundades av Global Positioning System (GPS) experter, har visat detta med sin TeleNav Track fleet management programvara. Den tillåter företag att effektivt hantera sin flotta fordon med mobiltelefon-baserade GPS-enheter.

TeleNav spåregenskaper

TeleNav Track är en prisvärd fleet management ansökan med båten full av funktioner. Den har GPS-enable plats spårning, körsträcka spårning och trådlösa tidrapporter. Premien versionen av programvaran har avsändning, barcode-scanning, och på skärmen turn-by-turn funktioner riktning.

Den TeleNav fleet management mjukvara är kompatibel med BlackBerry 8800 och HP iPAQ hw6920 Mobile Communicator. Båda enheterna har inbyggd GPS.

Förutom den mobila enheten komponenten har TeleNav Track lösningen ett webbaserat gränssnitt. Detta är vanligtvis används av chefer och trafikledare som är ansvariga för fleet management. Den tillåter användare att veta exakt var alla sina flotta bilar, effektivt allokera nya jobb, och göra korrekta ankomsttider uppskattningar. Under tiden kan mobila arbetstagare använda mobil-baserad programvara för att fånga data, fylla upp trådlösa blanketter och tidrapporter, och även stämpla in och ut i arbete.

TeleNav Track framgångssaga

Ett företag som har nått framgång med hjälp av TeleNav Track är National Utrota Company, en Virginia-baserade företag som erbjuder full service utrotning. Den nationella utrota Bolaget breddade nyligen sitt område reparationsservice från Virginia till North Carolina och fann att det behövs någon form av fleet management-lösning. Den nationella Exterminating Företaget vände sig till TeleNav Track.

När företaget ökat sin mobila arbetsstyrka till 40 fordon, fann de att, ofta, var bolagets förare i onödan tar samma rutter och var därmed slösa kritiska resurser – i synnerhet, tid och pengar. Den nationella utrota Bolaget beslutat att de behövde en GPS-lösning fleet management och omedelbart utvalda TeleNav Track på grund av dess omfattande utbud.

Den nationella utrota Bolaget såg omedelbar avkastning på sina TeleNav Track investeringar. Genom att använda den på sina flotta bilar, var företag kan minska sin arbetskraft och kostnader bränsle. Företaget kunde också minska mängden slitage möter sina servicebilar. Dessutom var den nationella Exterminating bolaget kunna förbättra sina kundnöjdhet, eftersom de kunde svara på begäran om tjänster snabbare.

En av TeleNav s högre chefer har sagt att, eftersom den nationella Exterminating Bolaget vill expandera sin verksamhet, krävs det att ändra hur den bedrev sin fleet management. Denna senior director har hävdat att TeleNav Track ger företagen de verktyg de behöver för att förbättra deras totala effektivitet och öka kundnöjdheten.

TeleNav Track för företag både stora och små

TeleNav Track är en utmärkt lösning för de behov fleet management av verksamheter, oavsett om små eller stora. Programvaran ger sina användare att ta kontroll över sin mobila arbetsstyrka och i sin tur driva en effektiv verksamhet. För närvarande mer än 8000 företag är beroende av den för sina behov fleet management.