GPS Tillbehör

Termen GPS hänvisar till Global Positioning System. Det är en kurs-plottning eller kartläsning system som är baserat på satellit. GPS-systemet består av ett nätverk av 24 satelliter placerade i omloppsbana av det amerikanska försvarsdepartementet. GPS var först presenterades för militära ändamål, men i år 1980, gjorde den amerikanska regeringen att systemet erhållas för civilt bruk. GPS fungerar i alla klimatförhållanden, var som helst i världen och för 24 timmar om dygnet. Det finns inga bidrag eller andra avgifter för att använda GPS.

Det finns vissa tillbehör som används för GPS-system, är de följande:

Garmin 12V adapterkabel C530 C550 nüvi 660:

Varje Garmin produkt är speciellt avsedd för att möta de mest krävande standard och kundens belåtenhet. Detta är anledningen till att han Garmin utrustning låtsad att ge dig konsekvent service i många år framöver, med spontana funktioner du kan växa in över tid – allt till i överkomligt pris. Ladda din GPS när du kör med den här 12-volts adapter kabel.

garmin bilfästet 276c 376c. (Portable Friction mount)

Garmin bilfästet 276C och 376C kan användas med baser kompletterande streck som används i fordon. Eller lägg ett Friction Mount för fullständig bärbarhet. Om du väljer att inte använda lim för att skydda din GPS bas på plats, kunde den Portable Friction Mount vara din lösning (Automotive Monteringsfäste som krävs och hur). Den Portable Friction Mount kan användas i stället för Dashboard Mount Base som är rik med Automotive monteringsfäste). En standard Dashboard Mount Base starkt vände i mitten av ett flexibelt men fast bean-bag sätt mount. Fästet har fyra bendy delar som kan vara oberoende böjas uppåt eller nedåt i en mångfald av konfigurationer så att det kan vara bäst att finnas på instrumentbrädan eller borta i bilen för optimal prestanda och säkerhet.

garmin bilfästet f / nüvi 660

Fordonsindustrin fäste för Garmin F / NUVI 660 omfattar provisoriska och bestående självhäftande skivor som håller fästet basen till instrumentbrädan. GPS-enheten kan enkelt lösgöras.

garmin bilfästet f / nuvi 350

Fordonsindustrin fäste för F / NUVI 350 kommer att kretsa och lutning för bästa läge. Närma med provisoriska och bestående självhäftande skivor för att förbli på lossa basen till instrumentbrädan.

garmin cigarettändaradapter

Garmin är en ledare i Global Positioning System (GPS)-teknik och en innovatör inom köparens elektronik. Det ger tillsammans med flyg-och konsumentmarknaden. Produkterna används i luften, båtliv, körning, vandring, och många andra åtgärder. Garmin är köparen lyssnar noga och dedikerade till att producera spetskompetens produkter som får bättre populära vardag.

garmin GXM 30 smart antenn

Garmin GXM 30 smarta antenner ge XM Satellite Radio, NavTraffic och vädertjänster till din väl matchade Garmin.

Cirka 3 inches i diameter, de GXM 30 bearbetar all XM information och driver de färdiga data till din enhet för visning. Dessa GXM 30 enheter behöver en separat XM Satellite prenumeration.