tror ditt klassrum som globala virtuella klassrum

“Skapa din Universal Classroom gott” Leverera rika utbildning till omfattande antal studenter via webben.
Virtuellt klassrum Technology är en sammanställning av enkel, online pedagogisk verksamhet. Visionen om virtuella klassrummet programvara är att tillåta, möjliggöra och anslut studenter i regionen i världen med hjälp av Internet globalt. Det gör tillgängliga studenter med en stimulerande, konstruktiv och trevlig miljö tillsammans med möjlighet att utöka färdigheter som är väsentliga i 21-talet.

Nu lärare och studenter oavsett var i världen kan ansluta och träffa online på deras personliga skrivbord interaktiv Virtual Classroom för en online-klass. Många IT-företag erbjuder obegränsat antal virtuella klassrum vilket gör den lämplig för online skolor, universitet, företag utbildare, privata klasser coachning och även privatpersoner. Maximera lektion absorption med multimedieinnehåll och interaktivitet med presentation, realtid A / V-kommunikation och online chat. Business användare kan ordna flera möten gruppsamarbete, försäljning presentationer, utbildning av anställda och sessioner stöd … allt på samma gång. Det minskar reskostnaden samt många tittare kan ansluta med live-session. Virtuellt klassrum programvara är användarvänlig lätt att använda och prisvärd på din budget också. Eliminera dina kostnader för resor och mötesplats med ett virtuellt klassrum. Denna virtuella klassrummet programvara är helt webbaserad med ingen nedladdning av programvara krav och fungerar på alla operativsystem.

virtuella klassrum lösningar för små företag och privatpersoner
Du kan ha en-mot-en eller gruppträning, förstärkt med röst över IP, dela presentation och mycket mer. Presentatörer kan erbjuda online-service för kunderna, leverera presentationer och demonstrationer på nätet och träffa kollegor över hela världen.

universitet, skolor internet och företagsanvändare
Läroanstalter och högskolor kan få nytta av levande virtuella klassrum programvara samt e learning lösning eftersom den överskrider alla fysiska gränser. Samtidigt undervisning kopiösa antal klassrum, program och levande sessioner kan utvecklas och hålls över dem, inskrivna studenter i olika kurser. Mest bra sak är att det händer utan extra insatser och kostnader för att bygga klassrum på den del av institutionernas och pendling hela vägen till dem på den del av studenterna. Täck hela instruktions cykeln och vägledning i era organisationer. Nu är det sannolikt att ge utbildning och utbildning i en state-of-the-art online-samarbete miljön genom virtuella klassrummet programvara.
Guide fler människor med samma budget
Läroanstalter kan erbjuda direktsända eller inspelade träningspass till fler människor och elever och öka kundtillfredsställelsen och samtidigt minska rese-och lokalkostnader.
Live Virtual Classroom Software i en till en utbildning
Global virtuellt klassrum tillåter dig att bjuda in en elev i en session. Du kan ge online-presentation till din student och din student kan interagera med dig genom att ställa frågor via realtid audio video interaktivitet från alla platser. Elev eller lärare kan passera eventuella synpunkter på live-session.
Virtual Classroom Lösningar för företagens inställningar
Virtual Classroom underlättar enkel kommunikation mellan gruppledare och de anställda på någon plats eller underavdelning av företaget över hela världen. Virtual Classroom sammanbinds de funktioner som en telefon, video och webb konferenssamtal i en frånsett bevisa tillägg sådana presentationer, chatt, levande ljud / video interaktivitet.