webbkonferenser företaget erhåller eftertraktade “påverkare och utmanare” titel

Wainhouse Research har utsett sin “påverkare och Contender” i sin 2009 Rich Media Conferencing: Ljud-och webbkonferenser Produkter Infrastruktur rapport. Företaget i fråga är RHUB Communications förmodligen mest känd för sin 4-in-1 webbkonferenser och fjärrsupport apparaten. En enastående i en bransch fylld med stora aktörer har företaget varit engagerad i att leverera lösningar webbkonferenser sedan 2005.

Detta är inte den första som erkännande för bolaget. Andra vunnit priser inkluderar:

• 2008 nya tech leverantör från CRN
• Communications Solutions Product of the Year 2008
• kundernas förtroende utmärkelse i info säkerhetsprodukter guide 2008

Liksom andra webbkonferenser företag RHUB har svarat på efterfrågan på genuina kommunikationslösningar som inte bara är användarvänliga utan också överkomligt. Branschen har haft stor nytta av företag som vill sänka kostnaderna. Inte undra Wainhouse förväntar att se produkten segment av branschen växa till $ 3.2b under 2014.

virtuella affärer som aldrig förr

Tillväxten av Internet har gett upphov till många tidigare okända begrepp och industrier. En av dessa är den virtuella arbetsytan. Många enheter, från callcenter till leverantörer webbkonferenser, har forma den offentliga och företagens uppfattningar om denna snabbt växande affärsverktyg.

Erkännandet av Wainhouse av RHUB prestationer speglar också vilja fler företag att anamma modellen för att arbeta virtuellt. Tänk på det, inte bara geografiska gränser inte längre begränsa ett företags flexibilitet, men även idén om rutinmässiga arbetstid måste undersökas.

Vissa företag kan anställa callcenter att ge efter försäljning kundsupport. Vissa webbkonferenser apparater tillåter stöd som ska ges till upp till 10 deltagare i en enda session. Detta kan vara en mer kostnadseffektiv lösning än att lägga till ett callcenter. Därutöver är bolaget fast i kontroll eliminerar risken för call center misslyckas på grund av bristande teknisk kunskap eller någon annan fråga.

Otvivelaktigt fler företag kommer att ställa ut på den virtuella vägen under de närmaste åren. Om de inte redan lockas av funktioner som fjärrstyrning och support, och webbseminarier med strömmande video och ljud, kan tanken på att spara enorma summor på resekostnader göra susen. Den Wainhouse Rapporten gick på att notera faktorer som har tvingat företagen att ta en ordentlig titt på vad som är helt enkelt en av de mest lönsamma kommunikationsverktyg tillgängliga idag.