CallWave nästan lika bra som en personlig sekreterare

Skulle det inte vara trevligt att ha en egen personlig sekreterare? Någon som skulle ta ner meddelanden från alla dina inkommande samtal och ger dig enkel tillgång till dem. Nå, kommer CallWave faktiskt inte vara en personlig sekreterare men CallWave kan göra en massa saker som kommer att göra ditt liv lite enklare.

Om du använder en uppringd Internet-anslutning och du får ett samtal medan du är online, svarar CallWave programvara telefonen, spelar in ett meddelande, och om du vill, kan den spela upp meddelandet för du över dina datorhögtalare. Även när du får ett samtal medan du är online på CallWave panelen kommer att visa ID för den som ringer så att du vet direkt vem som ringer. På denna punkt kan du ta samtalet eller överföra den till din mobiltelefon. (Du får den här tjänsten Nummerpresentation även om du inte har det med telefonen företagets tjänst.)

Du kan också ta emot fax via din CallWave kontrollpanel via e-post. För utan extra kostnad får du ett personligt faxnumret som du kan ge ut till vem som helst som behöver skicka ett fax till dig. Nu när någon skickar ett fax till ditt faxnummer, omvandlar CallWave det till ett maskinläsbart format som skickas till din e-postadress. Faxet skickas också till den CallWave mjukvara som finns på din dator. Sen när du vill se den fax du bara dubbelklicka på faxet bilaga i ett e-postmeddelande, eller dubbelklicka på faxposten i din CallWave fönster. Du kan nu skriva ut faxet eller spara fax till din dator.

Dessutom ingår för din användning är ett avgiftsfritt telefonnummer och ett personligt telefonnummer som du kan använda för att ta emot samtal på. CallWave förser sina kunder med alla dessa innovativa alternativ för traditionella telefonlinjer. Nu vet du varför CallWave är en stor tjänst för alla som har uppringt internet eftersom du fortfarande få alla dessa tjänster även om du bara har en telefonlinje.

Efter allt detta kan du också se varför CallWave är nästan lika bra som att ha din egen personliga sekreterare. Om det enda CallWave kan inte göra för dig är att ge dig en kopp kaffe. Så ladda CallWave idag och se själv varför mer än en miljon människor använder CallWave.