GPS Fishfinder – hur kan det hjälpa dig att hitta det troféfisk

Låter klargöra en sak, det spårningsteknik inte hitta fisken. Tja, finner det fisk, men inte med GPS. Vilket är varför det kan få en men förvirrande. Jag tänkte att det skulle finna fisk, period.

Jag har tittat på videon, och jag inser att de har förmågan att läsa ditt nummer registreringsskylt från miles upp i omloppsbana runt jorden. Röka cigaretter? De vet vilket märke de är eller om det inte tobak din rökning. Åtminstone det är vad de säger på webbplatserna paranoia internet.

Därför kan det få dig att tro satelliterna uppe kunde hitta fisken för dig. Förmodligen ännu större fiskar också. Jag menar, de förmodligen inte kan hitta en elritsa. Men, kanske en stör? En GPS Fishfinder ska kunna hålla fast en stör, eller hur?

Jo, för att hitta fisk att hitta fisk användning av ekolod används med en GPS Fishfinder, liknar en vanlig ekolod. GPS-komponenten är helt utanför funktionen av ekolod. Dessutom, eftersom den slutar. De satelliter som kan läsa din registreringsskylt är faktiskt spionsatelliter, inte GPS-satelliter.

dess alla om plats, plats, plats

Så vi kommer ner till frågan, vad gör GPS delen av ekolod egentligen göra? Det gör att du vet var du är. Thats it. Inget mer. Du har också möjlighet att markera dina platser, liksom, och det kommer att ge dig riktningar från en plats till en annan. Vilket kan, utan att fråga, vara mycket användbart.

Hur nyttigt är det, frågar du? Tja, det ögonblick du upptäcker att stör, kan du använda GPS Fishfinder att markera sin plats, så att du nu har möjlighet att hitta tillbaka till exakt samma plats igen. Möjligheten finns att det blir ytterligare en stör på den platsen.

Självklart är det också mycket användbart om du går vilse. Du känner till situationen, när du är rätt i mitten av en stor sjö, alla vikar och bukter verkar vara ganska mycket samma. Dessutom, om du är någon som är directionally utmanas, är det mer troligt att du kommer att gå vilse.

Vid den punkt att du hamnar vilse på en stor sjö det enda kvar att göra är att gå runt sjön och försöka hitta ett landmärke som ser bekant, eller Gud förbjude att du blir trött och du får slut på bränsle. Med en GPS Fishfinder, men kan du markera platsen för dockan när du först lämna det, och då är det en mycket enklare sak att hitta vägen tillbaka hem.