småföretag VoIP telefon tjänster

VoIP (Voice over Internet Protocol) är den senaste tekniken inom telekommunikation som använder bredband som sin ryggrad att överföra kommunikation signaler runt om i världen. Även kallad IP-telefoni eller internet-telefoni, den tekniken vinner mycket popularitet bland små, medelstora och stora företag företag lika. Småföretag VoIP telefon tjänster är kostnadseffektiva, jämfört med vanliga fasta och mobila kommunikation och kan hjälpa företag företag spara stora belopp i månatliga telefonräkningar.

För småföretag företag, kan dessa IP-baserade telefonsystem tjäna som det bästa alternativ till dyra PBX system eftersom alla funktioner i en PBX finns på reducerade kostnader i värd-system. Alla funktioner som din vanliga telefon tjänsteleverantör som nummerpresentation, röstbrevlåda och vidarekoppling finns i dessa voice over IP-telefoner som standard och de flesta leverantörer inte betalt för dem.

Några av de avancerade funktionerna dessa VoIP-baserade system tillhandahåller till småföretag företag inkluderar:

• Hög säkerhet för samtal med hjälp av protokoll såsom Secure Real-time Transport Protocol
• Parallell dataöverföring såsom meddelande eller en datafil börser, samtidigt med telefonsamtal
• Gratis VoIP till VoIP-samtal
• Kostnadseffektiv röstkonferenser

IP-tjänster är också mycket bra för resande affärsmän eftersom alla samtal som kommer till deras kontor telefoner kan kopplas till deras röst över Internet-protokoll telefoner. Med hjälp av en Internet-anslutning och en IP-aktiverade telefon, hålla kontakten med dina värdefulla kunder är nu mycket enklare och prisvärt, oavsett var du befinner dig. Call center agenter kan också dra nytta av dessa tjänster eftersom de kan arbeta från valfri plats, där det finns en internetuppkoppling. En annan fördel är att hela systemet kan göras för att köra igenom en existerande dator nätverk med datorer som fungerar som både anropande och mottagande terminaler, och därmed eliminera behovet av dedicerade IP-aktiverade telefoner.

Idag med den stora tillgången på bredband är en mycket värd PBX leverantörer telefon nya på marknaden med planer perfekt för småföretag företag. Med kontinuerlig teknisk utveckling och förbättringar som görs på detta område och med ökad konkurrens mellan värd PBX systemleverantörer, fler och fler tjänster som erbjuds till kunder till mycket överkomliga priser.

Med tanke på de funktioner som kommer med småföretag VoIP telefon tjänster, är det uppenbart att småföretag företag har en hel del att dra nytta av dessa tjänster förutom att ha en kostnadseffektiv vanlig telekommunikation medium. Systemet kan i slutändan tjäna som en helt integrerad ny generation kommunikationsmedium med ett brett utbud av möjligheter och tjänster i erbjudandet.