jag behöver en gps

Många har ställt frågan, “Behöver jag en GPS?” Med alla de enheter som du bär omkring dessa dagar får du inte vill lägga till ytterligare en. Låt oss titta på de skäl som du kanske vill fundera på att få en GPS i julklapp i år och varför det kan minska, snarare än att lägga till, den mängd objekt som du bär i din handväska eller ficka.

Har du någonsin haft arrangemang som var helt beroende av vädret? Till exempel kan du ha haft planer på att närvara vid utomhusteater eller en racketsporter för kvällen. Du kanske har hittat dig själv fastnat i trafiken kör hem i bilen undrar om det kommer att regna eller inte. Tyvärr hade du förmodligen inga svar förrän du kom hem, då kan det ha varit för sent att avgöra.

En GPS skulle hjälpa dig ur denna situation på två sätt. En, många GPS: s kommer att ge dig omedelbar väderrapporter så att du vet vad som väntar vädermässigt. Och två, med en GPS, skulle du inte ha fastnat i trafiken eftersom din GPS kan ge trafikrapporter och hur du kan undvika dem.

Har du någonsin förlorat din bil på en parkeringsplats eller gått förlorade i bilen och inte vet var du är? Nyligen var en vän till mig att köra till en basketmatch downtown och fastnade i ett dåligt område. Hon var så rädd och visste inte hur man får ut av detta osäkert område. En GPS skulle inte bara berätta för henne genast hur man får ut av den del av staden, men det skulle också berätta för henne var hennes bil var parkerad, om hon inte kunde minnas.

Har du någonsin velat visa dina vänners bilder på barnen eller en fest du deltog bara för att få reda på att din kamera var inte på dig då? En ny GPS skulle lösa dessa problem också. Dagens GPS inte bara ge riktningar, gör de många andra saker. Många av de senaste bärbara GPS-navigatorer ger stora mängder lagringsutrymme, och mycket trevligt breda skärmar, som gör att du kan ta dina bilder med dig var du än är.

Vill du höra den senaste musiken som du har hämtat men lämnade dina nya 32GB iPod Touch i huset? Inga problem. Dagens senaste GPS-enheter levereras även med inbyggd MP3-spelare så att du kan höra din favoritmusik hela tiden.

Vet du att det är olagligt i många stater att tala på din mobiltelefon i bilen utan att vara hands-free? Med en ny GPS från Garmin Nüvi, är det inte heller ett problem. Ny GPS-enheter har inbyggd Bluetooth så att du kan ansluta din mobiltelefon till din GPS och gå händerna fria.

En bärbar GPS-systemet inte bara talar om exakt var du är och hur man får dit du ska utan svar många andra frågor. Från dessa frågor som ställs ovan till mer enkla sådana som “Var är garderoben Walgreen?”, Gör en GPS vardagen enklare. Och, som ni kan se, kan det bara vara den enda enheten som du behöver bära med dig!