göra internationella samtal till en lokal kurs med Business VoIP eller ännu bättre ringa gratis

Spara pengar är överst på listan för alla företag, särskilt små företag eller nystartade företag. En av de största avlopp på resurserna kan bli notan för kommunikation – din telefoni räkningen. Utility avgifter, abonnemang, internationella samtalsavgifter och även lokalsamtal till satellit kontor kan alla montera upp snabbt för att äta i din årliga vinst. Så skulle det inte vara bra om det fanns ett affärsverktyg som kan ge dig ett sätt att upprätthålla dessa meddelanden, hålla kontakten med dina kunder, klienter och kollegor och ändå spara pengar?

Det finns. Det kallas VoIP och det är nästa generation inom telefoni.

Den smarta företag flytta

VoIP (även känd som Voice over Internet Protocol) använder din bredbandsanslutning för att ringa telefonsamtal i stället för den traditionella fasta systemet. Genom att bryta datan ner i? Paket “, kan VoIP ansluta med en dator på andra sidan av världen och omedelbart införliva dessa datapaket till ljudsignaler, effektivt förvandla datorn till en telefon. Och eftersom du använder din befintliga bredbandsanslutning på samma sätt som du skulle skicka ett mail, inte samtalet faktiskt inte kosta dig något utöver din vanliga bredband avgifter. Effektivt detta kan ringa internationella samtal extremt billigt, och med gratis.

För företag, kan det vara bara en fördel. Som verksamhetsförändringar, har idén om internationell handel gränser “blivit så förra seklet. Tack vare Internet, är ditt företag marknadsplats nu ett globalt, inte bara lokalt. Vilket innebär att ligga steget före konkurrenterna, måste du kunna kommunicera effektivt med kunder och kunder över hela världen.

För företagsanvändare som har satellit kontor utomlands, har VoIP den extra fördelen att du kan kommunicera mycket lättare med dina kollegor, även om de är på andra sidan av världen. VoIP vänder effektivt internationella Internetsamtal i lokala, billiga taxor för samtal eftersom det kringgår dyrt fast installation. Ringa ditt kontor i Dubai, Sydney eller Mumbai med en VoIP set-up är i grunden detsamma som att skicka ett mail, och om du har rätt anslutning företag bredband, betyder det att samtalet är praktiskt taget kostnadsfritt.

Visar du menar allvar med företag

Den har också en annan fördel – det visar dina kunder att du är förberedd för moderna företag. Ingenting skriker go-komma, cutting edge och pro-aktiv som att använda den senaste tekniken för att förbättra ditt företags resultat. Använda VoIP för att göra billiga internationella samtal visar att du är business-savvy, du är smart och du menar allvar med att göra affärer på en global arena. Med möjligheten att konferenssamtal, kan dina kunder prata med dig när de vill, och de kommer att känna fördelarna också eftersom det inte kommer att kosta dem något att kolla upp på en leverans eller göra en beställning. Om du tänker på hur mycket? Avgiftsfria “siffror gynnat företagen under tidigare år, kan du omedelbart se hur attraktiv den nästa generations version av detta system.

Så om du menar allvar om affärer, om att spara pengar och om att upprätthålla goda affärskontakter med dina kunder och kunder utomlands, tänk på hur VoIP kan hjälpa dig att göra billiga internationella samtal. Sen gå online och hitta de bästa VoIP paket som passar dina behov. Din bank och din revisor kommer att tacka dig &