barn locator och GPS-teknik

Låt oss diskutera relationen mellan GPS och Child Locator genom denna publicering. Så vad är en GPS-enhet?

GPS-enheten är en sorts mottagare vars funktion är att beräkna dess koordinater på jorden genom att exakt tajma strålar av signaler som skickas av Global satelliter Positioning System högt i yttre rymden.

Child Locator – Hur bra är de för?

Blir du inte orolig för att ta dina barn till ett kraftigt trångt plats eller händelse där det finns en chans att barnet blir felplacerade är högre eftersom barnen är sinne fritt. Barnets säkerhet måste vara din instinktiva prioritet så många faror lurar i varje hörn.
Med barnsäkerhet tar en central plats i dagens värld, barn lokaliseringsanordning bygger på GPS-teknik, är det lättare att spåra ditt barns rörelser med ett barn locator-enhet och få larm om ditt barn är i fara.

Det finns många tillämpningar av en GPS-baserad barn locator-enhet:
* Tracking fusk makar
* Aktiv bilar
* Business människor som låter sina nära och kära att vara medveten om sin ställning
* Aktiv husdjur
* Följa de äldre som lider av Alzheimers sjukdom
* De brottsbekämpande myndigheterna.

Det finns många barnsäkerhetsprodukten ute. Vilken ska du välja från?
Det bör finnas vissa grundläggande funktioner en föräldrar måste överväga innan du köper något Child Locator enhet

> Ett barn locator program som kan installeras på internet aktiverade mobiltelefoner som iPhone eller BlackBerry för att få de senaste uppdateringarna på din mobiltelefon eller dator om ditt barns plats.

> Möjlighet att skapa en säker zon runt ditt område eller någon annanstans. Detta ger dig möjlighet att få meddelanden när ditt barn går bort från det angivna området zonen.

> GPS-enheten bör ha förmåga att mäta hastigheten på fordonet så hålla koll på krångliga drivrutiner i din flotta eller hålla en flik på hastigheten på dina tonåringar.

> Child Locator bör ha förmågan att anpassa för att skicka regelbundna intervall varningar. Varningarna ska visa de exakta koordinaterna för barnet.

> Föräldrar bör också leta efter plats varningar. Denna funktion gör att du kan meddelas när dina barn kommer till angiven plats.

> Barnet locator bör utformas på ett sådant sätt att den kan bäras på kroppen eller kläderna eller ens väskor.

Slösa inte din tid om du har redan hittat vad du söker for.You inte vill ta risken att ditt barn gå vilse och inte kunna hitta dem, vill ingen förälder till. Det är inte bara ditt barn säkerhet men din säkerhet samt att ditt välbefinnande är direkt reflekteras av ditt barns välbefinnande.