flera plattformar turbo support fjärråtkomst apparaten

RHUB, optimerar The Real Technology Hubs, unik integrerad apparat internet telekonferenser och kommunikationssystem för små till medelstora företag. RHUB erbjuder fyra olika webbaserade näringslivsutvecklingaktiviteter. Webbkonferenser, webinar-sessioner över flera platser i en organisation, tillsammans med fjärrsupport och fjärrtillämpningar tillgång är de viktigaste funktionerna i RHUB.

Ett kompakt set-top box, RHUB 4-in-1 apparat, hanterar hela telekonferenser scenarier för hundratals anställda. Apparaten är utplacerade på en central plats för alla små eller medelstora företag hus med samarbete i realtid tillgång till flera loci anställda / delar av organisationen för en sömlös, produktiv webbkonferenser erfarenhet.

Med en hög avkastning på investeringen på bara tre till tio månader, är denna teknik definitivt en vinnare för små företag som kräver storskalig samverkan med flera klienter eller mellan teknik-och utvecklingsprojekt, för produktens presentation av försäljning / global business teams utveckling; pre-sales scenarier, lead generation, Net Meeting och relaterade aktiviteter.

Turbo Support, som huvudsakligen är en del av Turbo Meeting tillämpningen av RHUB svit av program, fokuserar på synkroniserade och smidig tillgång till kontorsdatorer och stationära hem på distans. Arbeta på återvunnet makt och internet principer återanslutning, erbjuder detta kompakta apparat distans stöd på kundernas datorer, även i avsaknad av en skötare vid datorn. Detta innebär att RHUB alltid kunna erbjuda kompletta tekniskt och logistiskt stöd till kundernas slut trots olika arbetstider eller tidsplaner.

En annan funktion är fjärrservern, som är plug and play alternativ, därför att optimera maximal användbarhet och skalbarhet beroende på organisationernas behov. Dessutom fjärråtkomst till administrativa servrar är ett vanligt inslag, optimera produktiviteten mellan olika sektorer i organisationen.

Den fjärråtkomst stöder kontroll anställd eller barn aktivitet på datorer i alla tidslinjer. Tekniken möjliggör enkel trafik av filer, register och utskrift på avlägsna destinationer med fullständig kontroll över filerna. Det är lätt att växla mellan flera användare och fjärrlås datorer via Remote Desktop Client.

RHUB är ett konkurrenskraftigt prissatt webb apparaten för optimal realtid utplacering av alla resurser i en organisation.