fullfjädrad, prisvärd telefonväxel för små och hemmakontor

Att upprätthålla ett effektivt system för telekommunikation bidrar starkt till att uppnå de unika affärsmål av småföretag kontor. Genom att implementera den fullfjädrade, prisvärd PBX telefonen system, kan de affärskommunikation kraven i små företag och hemmakontor lösas enkelt utan att göra stora investeringar.

prisvärd och konsekvent kommunikation alternativ

Vid jämförelse med konventionella premiss-baserade telekommunikationssystem, kan funktionerna i PBX telefonen system utnyttjas utan att installera dyra på plats hårdvara. Den utrustningen underhålls av tjänsteleverantörerna i deras lokaler och tjänster PBX erbjuds via en värd server med bredband eller telefonnät. Tjänsterna kan utnyttjas till rimliga månadsavgifter.

Den prisvärda värd PBX telefonen system möjliggör samtal till långa avstånd och internationella platser som skall göras vid låga avgifter. Detta är perfekt för små företag och hemmakontor som avsevärt minskar sina telekommunikation kostnader. Många förlängningar kan underhållas från en enda telefonförbindelse med detta system. Virtuella telefonnummer gör det möjligt för små företag att etablera sin närvaro i valfri plats utan att skapa fysiska kontor, vilket sparar på driftskostnaderna.

skapa en trovärdig verksamhet bild

Den prisvärda PBX telefonen system är integrerat med avancerade funktioner samtalshantering. Dessa inkluderar auto skötare, hitta mig följa mig vidarekoppling, röstbrevlåda, röst till e-post, fax till e-post, samtal och videokonferenser, samtal väntar, Automatic Call Distribution och mer.

Den inbyggda auto skötare tar emot samtal med professionellt inspelade hälsningsfras meddelanden och tillhandahåller en lista med alternativ som ringa med namn, ringa genom utvidgning och mer till den som ringer. Call routing utförs enligt det alternativ som valts av den som ringer. Det hanterar många samtal som kommer tillsammans med enastående kompetens och utför samtalsdirigering utan att överföra traditionella upptagen signaler.

De praktiska vidarekoppling funktionen dirigerar samtal från primära verksamheten telefonnummer till andra telefonnummer som är tilldelade som anknytningar, inklusive cell nummer. Obesvarade samtal dirigeras till röstbrevlådan systemet, där den som ringer kan placera röstmeddelanden. Dessa funktioner gör det möjligt för små företag att hålla konstant kommunikation med kunder och koncentrera sig på kärnverksamheten funktioner utan att vara orolig för att missa samtal.

Små och hemmakontor med fullfjädrad och prisvärd telefonväxel kan erbjuda bättre tjänster kundsupport och avsevärt förbättra sin verksamhet bild och produktivitet.