genomföra faxa över VoIP

VoIP spelar en viktig roll i att sänka ned de månatliga telefonräkningar. I själva verket använder röst över IP hög hastighet bredbandsanslutning istället för koaxial kablar som hjälper till att sänka ner kommunikationskostnader. Med tanke på de inneboende fördelarna med ökad produktivitet och kostnadseffektivitet, har företagens hus såväl som individer börjat bero på VoIP-tjänster för deras dagliga kommunikation. Detta packet switching teknik hjälper användarna att få tillgång till video, tal såväl som data över samma IP-nätverk. Inte bara detta, kan denna innovativa teknik kan även användas för att skicka faxmeddelanden. Faxa över VoIP är nu möjligt och att även vid betydligt lägre priser jämfört med traditionella fasta telefonsystem.

Känner du att du kommer att lära sig tillräckligt från den här artikeln för att hjälpa dig med ämnet till hands?

Faxa över VoIP är vagt annorlunda än den mer allmänna logik som man är van att där sändningen Switched telefonnät eller PSTN-tjänster används. I denna logik finns det dock vissa inledande hicka och ofta kräver många försök att åstadkomma. Som en sakfråga, när faxet tonen är digitaliserade i komprimerade IP-paket, det finns ett paket skador som resultat i dålig fax, blunder mening eller ens tappade samtal. I jämförelse, minimerar faxa över fax Codec vanligen skadan av paket när den når destinationen effektivt. Innan, skickar en VoIP fax, måste användarna hindra ut några viktiga aspekter såsom:

Ett. Användarna måste ange baud bedöma till 9600 och utflykt utanför felanslutningen betyder. I själva verket är baud bedömningen reserverade låg så att Fax når destinationen maklig och saknar transporter de fel.

2. Användarna måste välja den leverantör som trådar T.38 – T.38 i ljud-codec avsedd. VoIP telefon fax med T.38 – T.38 ger mer aspekten och knaprig bildspråk tillsammans med stabilitet eftersom det fann redundans i RTP torrent.

Från denna punkt framåt, kommer vi att släppa in dig på små hemligheter som hjälper dig att genomföra detta ämne i ditt liv.

Tre. Användarna måste ange paketering till 10 millisekunder eller ens minus. I själva verket, om det finns fler rubriker i RTP torrent, jitter och instabiliteter minus troligt att komma i.

Stabiliteten i Internetanslutning spelar en curial roll för att bestämma känslan förhållandet faxet. Att bekänna stabilitet i sammanhang användarna måste vägen hastigheten tester samt utvärdera de aspekterade släktingar.

I vissa fall skulle användarna inte kunna överföra ett fax över VoIP även efter nästa alla ovanstående riktlinjer. I sådana fall är det bäst att ringa blandningen leverantör eftersom det kan finnas vissa frågor kopplade till routing som är cawith bakslag. I själva verket kan bakslag i dirigering vara förinställda upp vid blandning leverantörens slut.

När ett fax skickas, måste användarna garantera att de inte är med satellit eller wireminus anslutningar som dessa typer av anslutningar är mycket oförutsägbar. Dessutom, tillägger sådana typer av anslutning vast totalt latency som skulle vara ett hinder för den rätt fungerande VoIP fax maskiner som används.

Ta reda på mer genom att läsa våra andra artiklar om detta ämne och andra ämnen vi har skrivit anknyter till det.