några fiffiga saker du kan göra med voip

Vet du vad VOIP är? Om du inte har bott i en grotta de senaste åren, har du sett säkert VOIP annonseras på elektronikbutiker, på TV, i din kabel räkningen, och från några av dina vänner. I ett nötskal, tillåter VoIP du ringa och ta emot telefonsamtal över Internet. Det, aos rätt behöver du inte krångla med SBC eller BellSouth eller Verizon längre om du don? T vill. Den person du ringer inte behöver ha en VoIP-telefon, kan du ringa dem eller de kan ringa dig ändå.

Det enda som krävs för varje VoIP-tjänsten, oavsett vilken leverantör du får det från, är en anständig och pålitlig höghastighetsanslutning till Internet. Den stora majoriteten av tiden när kunder klagar över kvaliteten på en VOIP telefonsamtal, är den nedersta raden resultatet att felet är sällan med VoIP-tjänst, men det är fel av höghastighetsinternet anslutning. VoIP leverantör har ingen kontroll över kvaliteten (eller brist därav) på din höghastighetsanslutning till Internet, så om din anslutning inte är tillförlitliga eller är, Äúspotty, AU, måste du antingen få en annan Internet-leverantör, eller kanske VOIP är inte för dig just nu.

Den senare situationen skulle vara dåliga nyheter om man tittar på de ekonomiska aspekterna av det. Från din lokala telefonbolag, betalar du förmodligen $ 25 to $ 30 per månad bara för kopplingston, och då har du långväga avgifter på toppen av det. För mindre pengar, kan du också få kopplingston, plus telefonsvarare, plus nummerpresentation, plus en mängd andra funktioner (beroende på bäraren), samt obegränsad långväga ringer i kontinentala USA (eller utanför med vissa leverantörer). Det är verkligen en no brainer.

Låt, aos titta på ett par fina saker som VoIP kan du göra för att, saker som du inte kan göra med din traditionella telefon. Låt, aos säga att du bor i Chicago, och du reser i affärer eller nöje till Atlanta och du tar med din VoIP-telefon med dig. När du kommer till Atlanta, ansluter du din VoIP-telefon till höghastighetsanslutning till Internet på ditt hotell. Du kan fortfarande ringa samtal som om du fortfarande var i Chicago, och när någon ringer din Chicago telefonnummer, kommer det att ringa på din VoIP-telefon i ditt Atlanta hotellrummet! Det har AOS som ingenting förändrats och du fortfarande är hemma i Chicago!

Jag har en vän som gör detta hela tiden, och han reser över hela världen. När han anländer till sitt hotell i Los Angeles eller London eller Hong Kong, pluggar han sin VOIP telefon till höghastighetsanslutning till Internet på hans hotell, och han ringer och tar emot samtal precis som om han var hemma i Denver!

Nu låt, AOS säga att du har vänner eller familj i Europa som du gillar att prata med, men du don? T prata med dem så ofta eftersom internationella samtal är så dyra. Lösningen är att du ska få en voip-telefon och få en VOIP telefon för dem och skicka det till dem. (Förutsatt naturligtvis de har en höghastighetsanslutning till Internet-anslutning i deras hem, så gör du). Nu, även om de är belägna i Paris eller München, har deras VOIP telefon en Houston (eller vad) telefonnummer, och du kan ringa dem eller de kan ringa dig och du kan prata så länge du vill utan extra kostnad !

VOIP tekniken ger en helt ny era till en värld av kommunikation, och om du inte är en del av VOIP revolutionen ännu, du borde verkligen vara, eftersom det inte går bort när som helst snart!