nya konferenssamtal tjänster från meetupcall

Outlook Toolbar nu en del av Meetupcall funktioner för telefonmöten.

Säkerställa användare av deras fördelningssystem, SELECT och buntar telefonkonferens tjänster aldrig missa ett samtal, är Meetupcall första låg kostnad telefonkonferens leverantör att erbjuda Microsoft Outlooks verktygsfält som standard

Doncaster, UK, – Feburary 2010: Meetupcall, en ledande billig telekonferenser, idag meddelat tillägget av en Windows Outlook verktygsfält funktion för alla sina ljudkonferenser tjänster. Nedladdningsbara att alla Microsoft Windows-dator som kör Microsoft Outlook XP, 2003, 2007 eller 2010, hjälper denna anläggning både telefonkonferens arrangören och alla personer som kommer genom att automatisera inbjudan och påminnelse process.

Den första av de billiga telefonkonferens operatörer att erbjuda denna tjänst som standard, Meetupcall Pay As You Go, Välj och buntar paket erbjuder affärsanvändare den senaste tekniken, service i världsklass, pålitlighet och kristallklart telefonkonferens med upp till 70% mindre än andra leverantörer på marknaden idag.

Med ett klick på en knapp, kan telefonkonferens arrangörerna skicka förifylld möte e-post till alla deltagare uppmanade dem att delta. Mottagarna kan sedan integrera inbjudan i sina egna kalendrar och använda alla vanliga påminnelse och funktioner schemaläggning ingår i Outlook.

Spara tid och garantera alla rätt information vidarebefordras, innehåller varje e automatiskt konferensen datum samtalet möte, tid, uppringda nummer och konferens-ID. Ytterligare meddelandehantering om telefonkonferensen kan också tillsättas.

“Att göra våra telekonferenser tjänster de mest användarvänliga och intuitiva alltid varit vårt mantra här på Meetupcall, sa Simon Moxon, Meetupcall VD. “Med verktygsfältet i Outlook som standard, kommer våra användare att få ännu fler tidsbesparingar sammanslagna i våra redan strömlinjeformade och enkla att använda tjänsteerbjudanden. Och som vi alla vet, tid är pengar, så besparingar på alla sidor gör våra kunder ännu nöjdare och mer produktiva, “Moxon fortsatte.

I dagens snabbt tempo näringslivet, skarpsinniga företag av alla storlekar leta efter alla möjligheter att minimera onödiga utgifter och svara på dag-till-dag utmaningar snabbt och effektivt. Meetupcall Konferenssamtal Solutions föra direkt samman försäljning, marknadsföring eller tekniska team samt kunder och leverantörer, oavsett var de är, allt för kostnaden för ett telefonsamtal. Genom att minska mängden resor och komplettera ansikte mot ansikte möten med konferenssamtal, företag står för att dramatiskt minska kostnaderna och maximera produktiviteten.

Grundades 2009, är Meetupcall en ny teknik starta upp med massor av bakgrund och historia i branschen. Vårt mål är att få det bästa av hög kvalitet, låg kostnad telekonferenser tjänster till alla företag, från små och medelstora företag till multinationella organisationer. Vid Meetupcall, är vi stolta över vår laser-liknande fokus levererar flexibla, innovativa, tillförlitliga, enkla att använda och låg kostnad telekonferenser lösningar … och det är allt. Doncaster, UK-baserade stöder Meetupcall och främjar ansvarsfullt och grönt företag och är djupt engagerad i att främja gröna affärer hela Doncaster och Yorkshire-området.