tjäna mer med pc till telefon

Tills nyligen fasta telefonen var det enda sättet att uppfylla våra dagliga kommunikation och behov nätverk, oavsett om du är en privatanvändare eller ett företag hus. Men den höga samtalet tullsatsen för långväga och internationella samtal har gjort dem olämpliga att användas för att ringa utomlands. För att tillgodose detta behov av ett billigare sätt att ringa, var VoIP infördes. Men trots att betydligt billigare än den traditionella offentliga växeln telefoni nätverk det inte fick omedelbar popularitet. Den största orsaken till detta var dess kvalitet. Men under en period av år kvaliteten på VoIP samtal tjänster har förbättrats enormt och för närvarande står stolt i nivå med PSTN tjänster.

Med hjälp av VoIP kan du förvandla din dator till din telefon på bara några sekunder. Denna tjänst är populärt kallas PC till telefon och sprider sig över hela världen som en eld i skogen. En annan fördel med denna revolutionerande tjänst är att du kan ringa samtal till mycket kostnadseffektiva priser skillnad samtal via PSTN. Prata med din familj och vänner till era hjärtan innehåll!

Hur man gör samtal från Net till telefon

Ringa från datorn till en vanlig telefon är tyst lätt. Du måste först ladda uppringaren som tillhandahålls av tjänsteleverantören via Internet. Mata in ditt användarnamn och lösenord. När detta är gjort, helt enkelt sätta in den destination nummer tillsammans med landskod och riktnummer. Hit ratten knappen och på ett ögonblick du är ansluten till dina nära och kära! Enkelt, lätt och snabbt!

utrustning som behövs för att göra samtal internet telefon

Internet-telefon är i grunden en enkel och problemfri metod för att ringa samtal. Du skulle en kräver en dator med hög hastighet till Internet, helst 128 kbps. Förutom detta en hörlurar och en mikrofon också skulle behövas.

Med tanke på de fördelar och problemfri tjänst som tillhandahålls av denna långväga telefon möjlighet att ingå fält är massiv. En av de bästa och säkraste sättet att utnyttja denna tjänst samtidigt som de investerar minsta kapital är att välja en tjänsteleverantör som skulle erbjuda dig en skräddarsydd bredband telefon plattform. Detta skulle rädda dig från att köpa dyra tekniska utrustning som behövs för att sälja denna tjänst vilket minskar riskfaktorn en hel del.