vad du bör veta om VoIP-teknik

Ni har hört allt-alla talar om VOIP tekniken och hur den snabbare än telefoner företag och även de cellulära företag. Så vad är allt prat om?

VOIP tillåter dig att göra hela din lokala, långdistans och internationella telefonsamtal över din high-speed internet. Allt detta för bara ett lågt pris som kan rullas upp i din månatliga internet kabel faktura. Tekniken förändras snabbt och det finns en hel del nya funktioner som är tillgängliga för personer kunniga nog att komma in på bottenvåningen för denna nya teknik.

Så, vad ska du göra? Hur annorlunda kommer din VOIP tekniken vara över din vanliga telefon företag? Om du lyssnar på annonser, kommer du att inse att de är mycket lika, men det finns också vissa fördelar som VOIP tekniken nu erbjuder.

För din VOIP telefon telefon, kan du ha röstbrevlåda, 3-vägs ringer, kortnummer, vidarekoppling, samtidig ring, samtal väntar, nummerpresentation, retur, nummerpresentation blocket, anonyma samtal avvisande, stör ej-funktionen, och sista återuppringning. Om byte till VOIP-system kan du ta ditt befintliga telefonnummer, få stora internationella priser, gör det möjligt för människor utomlands för att ringa dig med det är ett lokalsamtal för dem (borta är de långa räntor), får du gratis in- nät som ringer och kan hantera ditt konto online.

Nåväl, detta låter väldigt lik de andra telebolagen, så det som verkligen gör VOIP tekniken bättre? Det kan diskuteras om huruvida eller inte detta är bättre. Det är definitivt annorlunda, dock, nyligen fanns det ett pressmeddelande på News.com att “En teknisk genomgång av den brittiska regeringen har funnit flera säkerhetsbrister i produkter som använder VOIP och textmeddelanden, inklusive de från Microsoft och Cisco Systems. ” Så kan det vara problem med VoIP-teknik.

Det finns också oro för att VOIP inte fullt stöd sina egna krypteringar ännu. Detta innebär att det är lätt att avlyssna VoIP-telefoner och till och med ändra vad som sägs. Experter arbetar på säkerhetsalternativ, men har ännu inte hittat en som är helt tillförlitliga för att ta hand om detta problem.

Om man ser på det bara ett sätt, du skulle säga, detta är ett stort problem, och jag kan inte hantera det. Dock anser de Cyper terrorister. De kan och kommer att störa någon kommunikationssystem-allt som behövs är tid och tålamod för att hitta ett enda fel och allt kan komma omkull.

Valet är ditt att beslutas huruvida VOIP tekniken är avancerad nog för dig att använda detta som din primära sätt att kommunicera i telefon. Ta din tid och verkligen fundera på huruvida detta nya VOIP tekniken kommer att göra allt du behöver det att göra. Om inte, kanske du vill vänta några år tills tekniken har avancerat mer innan övergången till den nya VoIP-teknik. Du vet att tekniken bara kommer att förändras och förbättras till det bättre.