webbaserade möten från RHUB säkrare, mer kostnadseffektiv

Många företag är att skära ned på kostnader såsom resor till avlägsna platser för möten som kan ske via Internet. Ett virtuellt möte via Internet sparar tid och pengar samtidigt som företagen att hålla kontakten arbetare över hela landet utan krångel eller kostnader för resor för att träffa dem.

RHUB s TurboMeeting apparaten möjliggör en arbetsledare eller chef att hålla webbaserade möten utan att varje deltagare att installera eller ladda ner någon typ av programvara. Ett webbaserat möte är designad för alla med en webbläsare och en webbläsare kan vara Windows, Windows Mobile, iPhone, Mac, Linux eller Unix.

Med andra webbaserade möten via Internet, t.ex. WebEx eller Bomgar, det finns en månatlig avgift i samband med värd för webbaserade möten. Med RHUB TurboMeeting apparaten, äger du det (det finns en en gång inköpspris) så det finns ingen månadsavgift för att köra den. Du kan köra så många webbaserade möten per månad som din verksamhet diktat.

Med Internet värd Web möten, användar-id och lösenord är vanligtvis e-post till deltagare som kan äventyra säkerheten tillåter vem som helst att komma åt din webbaserade möte. Med RHUB s TurboMeeting apparaten, dina möten är säkrare eftersom apparaten är oftast lagras bakom en brandvägg som kontrollerar utanför åtkomst via IP-adresser. Till exempel kan du berätta TurboMeeting att det webbaserade mötet är ett internt möte bara och därför endast tar emot deltagare / deltagare som kommer från bakom företagets brandvägg eller från en offentlig IP-adress som du anger.