automatisk skrivbordet modemkapning – ge Skype-användare everywhere_

Internet har förändrat kommunikationen på ett mycket bra sätt. Det har förändrat hur människor kommunicerar med varandra eller utbyta tyger. Den största fenomen i detta sammanhang är definitivt på Internet-baserade e-tjänst som används av miljarder runt om i världen varje dag för att skicka mail till alla tänkbara hörn av den civiliserade världen. Internet Relay Chat och Instant Messengers är ytterligare två viktiga kommunikationsmedel i denna digitala eran. Och efter tätt bakom är relativt ny innovation – Internettelefoni som snabbt gör den gamla telefonitjänst föråldrade i många delar av världen.

Internettelefoni har utlöst en helt ny värld av kommunikation. Göra internationella telefonsamtal precis fått billigare, mycket billigare – tack vare Internet-telefoni. Allt du behöver är en stabil internetuppkoppling och ett par hörlurar med en mikrofon. Och du är redo att nå ut till dina vänner belägna runt halva världen på några sekunder. En internationell rikssamtal kan göra susen, utan tvekan. Men kostnaden inblandade skulle också vara betydande. Internettelefoni i jämförelse är mycket billigare. Du kan även dela filer som lagras på din dator, spela in samtal och göra en mängd andra saker medan du pratar med dina vänner på Internet.

När man talar om Internet-telefoni i dessa dagar, det namn som kommer att tänka först är att Skype. Det kommer inte vara en överdrift att säga att Skype har på egen hand populärt Internettelefoni som få andra tjänster. Från personligt bruk till stor skala företagens användning (som i telecalling tjänster och BPO industrin) – Skype är praktiskt taget överallt. Alla talar om Skype och sparar miljontals dollar som de annars skulle ha använts på konventionella fjärrsamtal.

För sent, har många nya tjänster har gjorts tillgängliga för Skype-användare samfundet att underlätta Internettelefoni ännu mer och att lägga till den övergripande bekvämlighet och erfarenhet. Av dessa förtjänar den automatiska skrivbordet modemkapning särskilt omnämnande. Låt oss ta en närmare titt.

Den automatiska skrivbordet modemkapning, som namnet antyder, är en applikation som låter en automatiserar manuell uppringning förfarandet och hantera samtal på ett mer effektivt sätt. En automatisk skrivbordet modemkapning såsom Phipe ® (skapad av PhiStream) inte bara automatiserar uppringning förfarandet, men erbjuder också en mängd andra faciliteter såsom infoga kommentarer på ett samtal i databasen av kontakter (för företagsanvändare), skapa anpassade samtal dispositioner , visa information om kontakten en som ringer automatiskt upptäcka den gemensamma filen avgränsare, skapa DNC (“Do Not Call”) listor, schemaläggning samtal inom en session och mer.

Dessa är vad som gör Phipe en pärla av ett datorprogram. Tack vare denna lysande automatisk skrivbordet modemkapning, med bara några klick kan en samtalsgrupp nu välja en uppsättning telefonnummer från antingen en CRM som exponerar sitt API eller ladda upp samma via en CSV-fil och slå dem automatiskt. Företag och organisationer som behöver göra tusentals samtal varje dag använder Skype, kan ett enormt utbyte av sådan automatisk skrivbordet modemkapning.