mobila arbetstagare lösningar – realtid arbetsflöde kostnad saving_

Åkerier runt om i Storbritannien står inför stora ekonomiska utmaningar från effekterna av de förestående nedskärningar. Oavsett företagets storlek och drift marknaden, upprätthålla kostnadseffektivitet, likviditet och moderat prissättning är nyckeln till tjänsterna och behålla kunder.

Över en bred sektor av industrin, är en skärpning av tidskritiska leveranser eller jobb scheman ark ständigt förstärks. Tekniken spelar en avgörande roll i flottan industrin och utvecklingen av viktiga realtids spårning av fordon system är nu mycket livlina för de flesta branscher eller sektorer som kör transporter, från nationella transporter, distribution och konstruktion genom att regionala tjänster och GPS lägesövervakning serverar lokala myndigheter.

Likaså, där fjärråtkomst är nyckeln till den praxis av hemarbete fältservice företag eller avdelningar, har omvandlats av rörlig arbetskraft spårning med många applikationer core kommunikation utplacerade över internet via en bärbar dator eller säkra ID. Den snabba ökningen av mobil teknik har ofta åtföljs av en mobiltelefon tracking system satt på plats som en del av ett fält service management policy.

För detta ändamål erbjuder en mobil arbetstagare lösning, som noggrant övervakar faktiska arbetstiden, kontroll över fjärrkontrollen arbetar tillsammans med sin flexibilitet och bemanning kostnadseffektiviseringar.

Rörlig arbetskraft spårningstekniker kan anpassas och integreras, från GPS och tvåvägskommunikation trådlöst, till realtidsdataöverföring rapporteringen. Företag av alla storlekar, från små och medelstora företag – med en liten på vägen arbetskraften – till större skala företag, allt huvudsakligen omfattas av nedsatt drift, bränsle-och emissionskostnader. De strategiska realtidsdata som kan tas emot gör avgörande beslut om tidskritiska scheman, och när du hanterar dagliga resurser.

Trots det akuta imperativ utsläppsminskning skisserades i regeringen direktivet, en medföljande teknikskifte ansökan borta från arbetsplatsen och att omdirigeras till konsumenten / fjärr arbetstagare som ses i användandet av GPS teknik i olika fjärresurs applikationer .

Förutom bränsleeffektiviteten kan spara kommunikationskostnader helt enkelt vara beroende av chefer flotta drift veta den exakta platsen för varje fordon för att avgöra vilka fordon som närmast alla arbetsplatser för snabb driftsättning och ökad produktivitet.

En ny IT skrivkunnig generation kommer in i arbetskraften som är mer vana och skickliga med drift och interagera med den nya datatekniken. De förväntar sig att deras dagliga arbetslivet ska integreras med interaktiva system för att hjälpa dem att enkelt och snabbt utföra uppgifter och få resultat.

Tre centrala områden där en spårning av fordon enhet kan vara en viktig resurs verktyg:

Transport och distribution: Fleet GPS-spårning gör att chefer att vara i kontakt med senaste placering och reseinformation i realtid, och kan förbättra de anställdas produktivitet, dvs förarbeteende, hastighet och riktning övervakning. Distribution företagen får hjälp av ruttoptimering, varningar tjänster, övervakning av föraren, effektiv navigering och effektiv leverans process etc.

Konstruktion: Entreprenörer kan slutföra sina projekt i tid och inom budget. Effektiv spårning av fordon, vart fordon och tillgångar, stift pekar av verktyg och utrustning på olika platser, och reagera på nödsituationer i oväntade situationer. Andra viktiga områden av datafångst med motor diagnostiska / verktyg telemetri ger varningar på motorns prestanda, kylvätsketemperatur, oljetryck etc, vilket hjälper till att undvika motorhaveri på arbetsplatser och kostsamma reparationer.

Service Organisationer: Återigen, tillhandahållande av realtid routing och motor diagnostiska / telemetri verktyg, som hjälper personalen att nå sin destination snabbt när problem uppstår. Routing verktyg kan hjälpa till att planera en optimerad sträckning, vilket minskar bränsleförbrukningen och tid, och ökar förarens produktivitet. En web-baserad kartläggning funktionen kan också ge information om arbetsplatser, tekniker namn, två-vägs messaging, etc.