RHUB fjärrsupport produkter

RHUB Fjärrsupport produkter ger din fjärrkontroll klient med stödtjänster, med full kontroll över fjärrdatorn, diagnostisera fel i systemet, och ge lösningar. Remote tjänster är i allmänhet ges till sådana organisationer där interna resurser är begränsade, och behöver snabb återhämtning av deras datorsystem och nätverk. RHUB fjärrsupport tar kontroll över din dator, och får reda på fel i systemet, och på distans ger den rätta lösningen för att åtgärda felet.

RHUB Remote Service-systemet ger möjlighet att ställa in fjärranslutning med kundens dator, och upprätta en avlägsen session i att diagnostisera felen i fjärrdatorn systemet. Tjänsteleverantören tar kontroll över fjärrdatorn, och om det behövs kan boota om datorn. Om och när datorn blir startat den ansluter automatiskt fjärrservice session för fortsatta undersökningar.

Med RHUB Remote Service-system, kan ditt samtal kapacitet ökar kraftigt. Systemet skulle hjälpa dig att lösa dina kunders systemförändringar frågor, och även minska tiden incidenthantering. RHUB Remote Service innebär drastiskt minska kostnaderna, tillsammans med den hastighet med vilken du kan starta en tjänst session med kundens datasystem. Det ger dig obevakad fjärrsupport, och för att möjliggöra en fullständig obevakad kapacitet, alla RHUB Remote Service produkter finns med fullständiga funktioner RHUB fjärråtkomst apparaten.

RHUB Remote Service-system låter dig ta kontroll över fjärrdatorn så snart deltagaren ansluter din support session. Det låter dig visa och styra fjärrdatorn direkt, så fort en bekräftelse mottagits från deltagarlistan på fjärrdatorn. Deltagaren får lämna datorn på service session, lämnar den obevakad medan du gör andra jobb. Hela sessionen kan spelas in och kan lämnas till kunden och höll också för revision.