vad är topprankad bil GPS-system

Det finns ett par olika varumärken av bil GPS-system som finns som du kan köpa idag för de flesta en viss bil. Dessa automatiska system låta någon individ i någon typ av auto hitta sin väg till en destination med lätthet. Till exempel kommer Garmin Nuvi 265WT lager använder en trafikmottagare som Garmin tidigare versioner inte har, alltså T i modellnumret.

Denna enhet har en bred skärm med touch som ger 480 av 272 pixlar med en bildskärm och en back ljus. Denna nyare design är tunnare än tidigare, och är så lätt och liten att den lätt får plats i en ficka. Den levereras lager med programmet City Navigator North America NT.

Denna Garmin är Bluetooth så Bluetooth kapabla mobiltelefoner är lätt kopplas använda för att prata under körning. Batteriet har en drifttid på cirka 4 timmar när det är fulladdat. Enheten kommer att tala alla gatunamn för konsumenten och är förinstallerad med Kanada och USA kartorna vid köpet.

En annan stor modell skulle vara Motorola MOTONAV TN765t. En mycket lätt att förstå program för alla kartor och menyer, ger detta Bluetooth-aktiverade enhet du välja att synkronisera adressboken och FM trafik mottagning. Motorola webbplats har uppdateringar för programmering och forum för användare att använda, så att enheten kommer alltid vara uppdaterade på navigering och kartor inklusive nyare vägar och även zoner konstruktion.

Den Tom Tom XL 340 S har ett par saker som äldre Tom Tom-enheter inte hade, och håller sig väl inom de prissatta median navigering enheter. Denna enhet erbjuder nedladdningsbara kartor och bränslepriser, körfältsanvisningar och Map Share för dig att få kopior av användarnas uppdaterade kartor. Det erbjuder en WXGA pekskärm som tillåter extra utrymme för att skriva in adresser än någonsin tidigare.

Denna Tom Tom är tjockare och större än de äldre versionerna grund Easy Port ingår fästanordning, men kommer att vara väl definitivt värt det begärda priset på grund av alla de roliga grejer. Sajten är alltid tillgänglig och erbjuder omedelbar uppdateringar för programvaran, så väglaget är alltid tillgängliga, även i dåligt väder.

Den översta Magellan skulle vara RoadMate 1470, som har en 4,7 tums pekskärm och möjliggör för någon beröring meny som ger användaren en chans att titta igenom de senaste och vanliga adresser eller fläckar. Destinationen displayen låter dig bestämma hur man får till den region som erbjuder bästa tiden, kortaste avståndet och andra. Den större skärmen ger en individ mer yta för att se kartor och menyer än föregående versioner, även om vaggan kan orsaka problem kraftkabelanslutningarna när den är monterad på ett streck eller vindrutan. I alla andra sätt, är inköpspriset idealisk för skärmstorlek, och är väl värt pengarna för nybörjare.

Slutligen, är Garmin Nüvi 205W bland de äldsta men bästa GPS ingångsnivå enheter som fortfarande används idag för val och prissättning. En touch skärm med alternativ nybörjare gränssnitt, är programmeringen enkel att förstå och använda för alla. ett antal av de tillgängliga alternativen är resa timing och vägar, Var är jag? alternativ och inmatning av platser. Den snabba programmering utan extra komponenter och funktioner som många aldrig kommer att använda, har detta system allt för en början användare på ett kraftigt rabatterat pris.