videoredigeringsprogram faktorer programvara pris och välja videoredigeringsprogram

En viktig aspekt av att välja video redigeringsprogram är det pris du är beredd att betala för denna produkt. Om, å andra sidan, är pengar inget objekt då vad … bara betala för allt som erbjuds och bara använda den som du gillar!

Sedan igen för resten av oss, börjar med en prisklass kan verkligen förenkla vägen kraftigt. Den extra objekt för att ta hänsyn till är en rationell utvärdering av dina nuvarande färdigheter som en videoredigerare och bara i vilken utsträckning du vill ta dem.

videoredigering program för eleven

Om du knappt börjat och allt du någonsin kommer verkligen vill göra är det mest enkla videoredigering så finns det kanske ingen fördel i att köpa specialiserad programvara videoredigering.

Du har tillgång till Windows Movie Maker som en komponent i Windows-operativsystemet. Det är relativt begränsad i de standarder videofil den kan behandla såväl som dess andra funktioner. Ändå måste det sägas att det är möjligt att göra ett ganska bra jobb på kravlös redigering uppgifter på ett perfekt pris! Mac-användare har ett ännu bättre gratis alternativ i iMovie.

Den andra program du kan titta på som skulle vara lämpliga för nybörjare är multimedia sviter som Roxio Creator och Nero. Program som detta presentera en samling funktioner plus videoredigerare. Den enda egentliga nackdelen är att om du gör ditt sinne upp i framtiden att delta i videoredigering mer entusiastiskt de erbjuder ingen uppgradering kanal till en mer sofistikerad produkt. De kostar ungefär $ 80 eller så.

konsument standard videoredigeringsprogram

Om du redan är intresserad av videoredigering och vet att det sedan de val på hand blir mycket bredare. På det hela redigering konsument videoprogram varierar i pris från ca $ 50 märket till $ 120 eller så.
I detta område finns det ett stort antal utåt identiska produkter som kan vara mycket svåra att separera. Några av de mer framträdande av dessa är Pinnacle Studio, Corel VideoStudio, Sony Vegas, Premier Elements och Magix utbud av video redigeringsprogram … och så vidare och så vidare!

En av de viktigaste punkterna att tänka på när du väljer från denna grupp är där du strävar efter att hamna som en videoredigerare. Speciellt Sony, Adobe och Magix har alla attraktiva uppgradering vägar till deras högre slutet videoredigeringsprogram.

yrkesmässig eller prosumer videoredigerare

När vi stiger lagren videoredigering vi går in i “prosumer” kategorin. Det blir allt lite oklar på denna punkt mellan vad vi kan kalla en prosumer videoredigeringsprogram och vad vi skulle kunna beskriva som professionell videoredigering programvara.

För fullständiga versioner av Final Cut Pro, Sony Vegas, Adobe Premier Pro etc priserna kommer att gå någonstans från $ 500 till $ 1000 och upp därifrån. Fångsten här är att du sluta spendera pengar för funktioner du kanske aldrig behöver. De alla kommer att kräva dig att övervinna en brant inlärningskurva som orsakas av deras avancerade egenskaper så säg inte att du inte har blivit varnade.

En monter ut undantag på denna nivå är Magix Video Pro X, som på cirka 300 representerar enastående värde för prosumer video redigeringsprogram.

vilket videoredigeringsprogram?

Ha inte bråttom och ge varje val en grundlig undersökning. Markera de funktioner i programmet som du vet att du kommer att behöva och dessutom de objekt du anser att du kanske kan behöva i framtiden. Applicera priset för att begränsa utbudet och därefter forska i uppgraderingsmöjligheter om det är relevant för dig.

Framför allt … använda dig av gratis prövningar.