värd PBX tjänster för företag

Hosted PBX telefontjänster är ett bekvämt och prisvärt telekommunikation lösning för företag som är verksamma vid låga budgetar. Förutom att underlätta smidig kommunikation med kunder och affärsbekanta, värd PBX telefonen system hjälper små företag att effektivt skära ned sin telekommunikation och övriga kostnader.

state-of-the-art-teknik utan dyr hårdvara

Hosted telefonväxel tjänster kommer med innovativa funktioner samtalshantering som liknar de som erbjuds av kostsamma premiss-baserade telefonsystem. Dessa inkluderar auto skötare, röstbrevlåda, samtal väntar, röst till e-post, fax till e-post, Automatic Call Distribution, find-me/follow mig vidarekoppling, och mer.
Den största fördelen med denna telefon är att du kan njuta av alla dessa funktioner utan att installera någon dyr hårdvara på din webbplats. De PBX tjänsteleverantörer upprätthålla nödvändig infrastruktur i sina lokaler och även ta hand om installation, uppgraderingar och underhåll. Pålitlig tjänsteleverantörer erbjuder småföretag funktioner telefonväxel till ett överkomligt månadshyra.

effektiv styrning av samtal

Den värd PBX telefon möjliggör småföretag kontor för att hantera kundsamtal professionellt. Den automatiska skötare hälsar ringer och överföringar samtal till berörda anställda eller avdelningar. Samtal kommer samtidigt också effektivt hanteras, utan att sända upptaget telefonsignaler. Kort sagt, åsidosätter den virtuella receptionist behovet av samtal svara personal i ditt företag.

binda din arbetsstyrka tillsammans

Denna telefon är ett bra sätt att knyta dina anställda tillsammans och hålla dem ansluten hela tiden. Reser anställda dra nytta av avancerade hitta mig följa mig alternativ som dirigerar samtal till deras mobiltelefoner och andra angivna siffror. Obesvarade samtal kan vidarekopplas till röstbrevlådan systemet eller e-postkonton.

avgiftsfritt nummer för en storföretagen bild

Mest värd PBX tjänster erbjuder avgiftsfritt nummer så att kunderna kan ringa ditt kontor utan att åtalas för samtalet. Vissa telefonbolag debiterar en fast månadsavgift för deras avgiftsfritt tjänsten. De avgiftsfritt nummer mappas med värd PBX-system för att erbjuda ringer ett gränssnitt som liknar det som finns i telefonen system för stora företag.

PBX tjänster erbjuder också lokala nummer för att hjälpa ett litet företag att skapa en lokal närvaro i flera städer. Du kan ha så många tillägg som du behöver med det lokala numret och alla dessa kan nås från vilken plats som helst.

En idealisk värd PBX tjänsteleverantör skulle vara en som kan ge dig råd om en plan som passar bäst för ditt företag kontor.