Business VoIP auto-skötare

Med stöd av ett företag VoIP telefonsystem integreras med automatisk telefonist är det möjligt att upprätthålla en utmärkt kommunikationssystem i ditt företag organisation och förbättra ditt företags image.

hantera din verksamhet samtal på ett professionellt sätt

Den automatiska skötare integrerad i verksamheten VoIP telefon system hanterar alla samtal till på ett professionellt sätt. Det är därför inte skyldig att upprätthålla ytterligare personal för att delta i samtal, vilket innebär att du kan minska dina kostnader i näringsverksamhet avsevärt. Systemet tar emot alla samtal med professionella klingande hälsning meddelanden. Det kan anpassas för att spela hälsning meddelanden baserat på tid och dag som kontorstid, efter kontorstid och helger.

Auto skötare erbjuder den som ringer ett antal alternativ som ringa med namn, slå i förlängningen noll ut att leva operatör och mycket mer. De samtal dirigeras till rätt avdelningar eller anställda baserat på det alternativ som valts av den som ringer. Det kan hantera flera samtal samtidigt utan att ge upptagen signaler till den som ringer.

kommunicera med dina företagskunder från valfri plats

VoIP auto skötare kan överföra alla inkommande samtal till den uppsättning av alternativa siffror inklusive mobilnummer som efter ett visst antal signaler. Denna funktion är normalt kallat hitta mig följa mig vidarekoppling. Denna funktion gör att du kan styra din verksamhet från vilken plats som helst och ändå ge den som ringer intryck av att du svarar från företagets kontor. Systemet överför obesvarade samtal till röstbrevlådan systemet, där den som ringer kan lämna röstmeddelanden. Denna ytterligare undviker risken att missa viktiga affärssamtal. Systemet är också kompetenta nog att överföra röstmeddelanden till e-postkonto anställda som ljudfil bilagor så att det senare kan kontrolleras med hjälp av en dator. Således kan du hålla kontakt med dina kunder även när du är på resande fot.

kostnadseffektiv kommunikation val

För att utnyttja funktionerna i VoIP telefon system ingår med automatisk telefonist, är det inte nödvändigt att köpa eller underhålla kostsamma PBX utrustning i din kontorslokaler. Den utrustning bibehålls på platsen för tjänsteleverantören och de tjänster som erbjuds genom ett fruset server med hjälp av hög bandbredd Internet eller telefon-anslutning. Växeln tjänster delas mellan flera användare och därför kan utnyttjas av till rimliga månadsavgifter.