de verkliga fördelarna med att ha en GPS i bilen

Vid det här laget har du säkert hört tv-och radioreklam försöker övertala dig att “Få en Garmin” den här julen. Men vad är de verkliga fördelarna med att äga en konsument GPS-enhet? Eftersom vi vet att du inte är den typ av person för att helt enkelt köpa vad TV säger, har vi gett följande objektiv förteckning över skäl att äga en GPS från Garmin, Magellan, Tom Tom eller valfritt antal företag hemelektronik.

Vilka är fördelarna med att äga en bil GPS-enhet?

Så låt oss gå rakt på sak. Är GPS-enheter bara coola prylar att visa upp för dina vänner eller har de någon praktisk funktion i ditt liv? Här är några av de saker du kan göra med en GPS-enhet:

– Få vägbeskrivning. Självklart är nummer ett försäljningsargument någon GPS att det hjälper dig att få från punkt A till punkt B utan att gå vilse. Ny GPS-teknik kan du förprogrammera din resa till enheten och sedan få en vägbeskrivning via turn-by-turn navigering. På många Garmin GPS, är informationen även levereras med en vänlig datoriserad röst.

– Använd den som en telefon. Magellan Maestro och andra nya GPS-enheter nu integrera Bluetooth i enheten, så att du kan nu använda GPS som en handsfree-telefon. Med oro för säkerheten på grund av mobiltelefon användning i bilen (och många stater har passerat handsfree-lagar mobiltelefon) denna funktion är mer relevant än någonsin.

– Köra säkrare. Så fantastiskt som det låter, många GPS ger nu varningar om kommande hinder i vägen samt råd om vilket körfält har den minsta potentiella trafik. Dessa funktioner ger dig en fördel gentemot de oväntade gupp i vägen som kan utgöra en verklig säkerhetsrisk för dig eller din familj.

– Dit snabbare. I “gamla dagar” var du tvungen att bita tungan och vänta ut när trafiken blev tufft. Nu, GPS-enheter bidra till att göra trafiken morra ett minne blott. Många system är länkade till dina lokala rapporter motorväg trafik och kan ledtråd dig när du behöver ta en alternativ rutt. I själva verket har GPS-tekniken blivit så avancerad att den även kan ge som alternativ väg i farten!

– Hitta något att göra. Magellan Garmin och andra företag nu förspänning deras auto GPS med länkar till tusentals restauranger, biografer och andra nöjen. Du kan söka efter vad du vill göra ikväll, och GPS kommer att ge en mängd alternativ (och även berätta hur man kommer dit).

– Njut av din resa. Om du tar din familj på en bil resa, packa din tandborste och din GPS! GPS kan ge information om alla punkter av intresse längs vägen. Du får allt från nationella monument till natursköna utsikt – och allt roligt däremellan. GPS-enheten kommer att berätta det mest effektiva sättet att komma dit, så du kommer inte att sluta slösa bort en massa pengar på gas.