GPS-chips kan nu byggas iin till nästan anything_

GPS-chips har blivit så små och lätta att de kan byggas in i nästan vad som helst. Till exempel kan de hjälpa tryggt och enkelt spåra ditt barns plats. Om ditt barn går bort, om han blev distraherad av någonting, bara glömt att berätta att de kommer till en väns hus, eller bara gått vilse i en folkmassa. Med inbyggd GPS chips du vet var ditt barn hela tiden, med hjälp av din mobiltelefon, bärbar dator, eller andra bärbara enheter för att spåra honom eller henne.

Inbyggd GPS-chips hakas in i ett system av satelliter som gör noggrannheten till mätaren för att bestämma positionen för allt har en GPS-chip. De kan användas för att spåra ungar, husdjur, boskap, egendom, och även själv. Och bäst av allt, du ska glömma dess även där eftersom det är bokstavligen inbyggt!

Om du gillar vandring eller långdistanslöpning, kan den inbyggda GPS-chip spåra hur långt du gick, precis vad du vägen var, och, viktigast av allt, var du är om du går vilse.

Andra användningsområden för inbyggd GPS chips spårar din tonåring att se till att han eller hon är trygg och säker, och gör vad han eller hon sa var planen, med de människor han eller hon sa att de skulle vara med.

GPS-chips kan säkert byggas in i en variation av personliga föremål, inklusive, men inte begränsat till: armband, halsband, vristsmycken, klockor, skor, mobiltelefoner, bälten, hattar, och även sytt in kläder. Sjukhus använder GPS armband för att garantera säkerheten för nyfödda barn, och vissa skolor använder GPS anklets att se till att barn inte separeras under studiebesök.

Vissa företag använder inbyggd GPS för att garantera säkerheten för de anställda som går in i farliga eller svåra att navigera områden. Dessutom kan anställda som får betalt av avstånd, såsom plog förare, lastbilsförare, och förarhytten använder GPS för att få betalt korrekt. GPS kan också hjälpa företag att lokalisera anställda vars mobiltelefoner fungerar inte i ett dåligt täckningsområde.

GPS-teknik tar fart. Det är möjligt att i framtiden GPS-chips kan vävas direkt i kläderna, inbyggd i skosulor, eller en regelbunden del av tillverkningen av skidor och annan sportutrustning. För nu kanske du måste göra jobbet själv att sy eller fästa litet chip på vad du önskar.

Eftersom GPS-tekniken blir mer sofistikerad, överväga att titta in inbyggd GPS chips för dig, din familj och ditt företag. Du kanske blir förvånad av den mängd sätt inbyggd GPS kan och används för att öka säkerheten och förbättra lönsamheten och effektiviteten i verksamheten.