Kodak PLAYTOUCH – lek och spela in HD-video på Kodak PLAYTOUCH videokamera

Kodak har nyligen meddelat den nya Kodak Playtouch videokamera. Oavsett om du är äventyrlig eller vill vara snärtiga paparazzi i din umgängeskrets, har Kodak en kamera pocket video för alla. En funktion är Kodak PLAYTOUCH video till Windows Movie Maker omvandlare som inte bara kan konvertera Kodak mov video till avi, wmv för Widnows Movie Maker, men också kan konvertera Kodak video till andra populära videoformat som MPEG-4, h.. Kodak PLAYTOUCH video till iMovie Converter kan lösa problem i att omvandla omedelbart. Det användarvänliga gränssnittet och snabb omvandling hastighet av Kodak PLAYTOUCH video till iMovie hjälper dig att glömma alla konvertering rutiner.

Funktioner av Kodak Playtouch
En förhandsgranskning av Kodak PLAYTOUCH ursprungligen visades på Engadget fre, 3 Sep 2010 10:21:00 EDT.Kodak PLAYTOUCH videokamera är en akut fickformat sak som du enkelt kan bära med dig själv som lanserades av Kodak på 23 augusti 2010 London, Storbritannien. Kodak PLAYTOUCH videokamera är fullspäckad med funktioner. Som en Kodak mov editor, Kodak PLAYTOUCH video till Windows Movie Maker omvandlare har så många lysande redigeringsfunktioner som en video clipper / cropper / editor för att redigera din Kodak video med lätthet.

kodak PLAYTOUCH redigeringsfunktioner
Den PLAYTOUCH Video Camera (Black) är en snygg HD pocket videokamera från grand-daddy av fotografisk avbildning, Kodak. Att ge starka redigeringsmöjligheter, kan Kodak PLAYTOUCH video till iMovie omvandlare avskiljas som en Kodak videoredigerare att skräddarsy personliga Kodak video, till exempel, genom klipp, kan du ange längden Kodak video genom att ställa in start-och sluttid, av Crop , kan du ta bort oönskade område som svarta sidan och justera förhållandet aspekt från Zoon listan: original, full skärm, 04:03 och 16:09.