pbx ip baserade VoIP-system för små företag

IP baserade VOIP-system med PBX funktioner är ett perfekt val för ditt småföretag som kommer att bidra till att öka din produktivitet och minska telekommunikation kostnader. Småföretagare kan upprätthålla en god affärsrelation med sina potentiella kunder hela tiden, med stöd av denna tid och kostnadsbesparande telekommunikationssystem.

flexibilitet att arbeta oberoende av plats

När du använder en vanlig telefon system, skulle du måste hålla på till en enda plats eller anställa mer personal för att delta i dina officiella samtal. En IP-baserad VoIP-system som kommer med avancerade funktioner samtalshantering kommer inte begränsa din rörlighet, med en sådan anläggning, kan du arbeta oberoende av plats.

Denna telefon system med alla dess avancerade växelfunktioner hjälper dig att hantera dina samtal effektivt. Dess auto skötare anläggning kan närvara och dirigera samtal till dina lämpliga linjer förlängning telefon. Medan samtalet kopplas, kan den som ringer lyssna på interaktiv röst svar och underhållningsmusik. I fall du är otillgänglig eller ur stationen, kommer samtalen att omdirigeras till alternativa personliga nummer som tillhandahålls, medan de budskap som ska förmedlas kommer att registreras i röstbrevlådor i telefonsystemet. Därför kommer en IP-baserad VoIP-system ger dig friheten att driva din verksamhet var som helst. Några andra nyttiga funktioner i IP PBX system är:

• Slå efter namn
• Slå i förlängningen
• Ring Conferencing
• Nummerpresentation
• Fax post
• Röst till e-post
• Sök följ mig mig

göra obegränsade fjärrsamtal på miniminivåer

I en vanlig telefonsystem kan ringer rikssamtal vara ganska tidskrävande och dyrt. Utan någon märkbar fördröjning, med en IP-baserad VoIP-system, kan du kommunicera med dina samtal enkelt. Webbgränssnitt denna telefon system kan du ringa och ta emot samtal till eller från alla platser och alla till en bråkdel av kostnaden för ett traditionellt telefonsystem.

IP baserade VOIP-system för småföretagare inte bara minskar dina långväga avgifter, men förstärker ditt företags normer genom förbättrad kundvård tjänsten.