prediktiv uppringning, uppringning för dollar

Call Centers har inte mycket variation och flexibilitet fram tills nyligen var de tegel och murbruk anläggningar med åldern, clunky teknik och oftast inte var något mer kunniga än ett hemmakontor telefon inställning – bara en multipel av dem. Med uppkomsten av VoIP-teknik, har företag som expanderat alternativ etablera sitt contact center. Till exempel är det nu möjligt för ett call center för att vara hem-baserade sort, där den som ringer kan använda en hostad webbaserad lösning på sin dator och ett headset för att uppfylla en organisations behov contact center.

Vidare har inkommande och utgående alternativ för att maximera callcenter agent effektivitet ökat. Typiskt största vägspärr för call center agent effektivitet är Taltid. Prediktiv uppringning har förändrat allt detta, se agent produktiviteten med upp till 300%. Prediktiv uppringning är den perfekta tekniken för att öka agent produktiviteten genom att maximera en distansarbetare s “taltid”. Den tar upp de problem som distansarbetare i hanteringen utgående telemarketing till konsumenter lägsta kontaktuppgifter priser. Låga kontakt priser är ett slöseri med lönelistan investeringar i dina distansarbetare, och också leda till agent tristess. Manuell ringer oftast resulterar i 15-20 minuter samtalstid med distansarbetare gör konsumenten kräver på grund av uteblivna svar, upptagen signaler, dåliga siffror, telefonsvarare, och den tid det tar att ringa.

Prediktiv uppringning använder en algoritm som “förutspår” att svara på sekvensen och därför agenten taltid. Med automatisk uppringning, är det möjligt att öka denna samtalstid 45 och 48 minuter per timme. Tekniken fungerar genom att skapa en algoritm, en matematisk formel som är agent specifika och jobb specifika. Till exempel, om ett visst jobb, kan det ta normalt 5 minuter från början till slutet av samtalet för en viss agent. Så, kommer systemet att ringa upp ett förutbestämt antal linjer säga fyra minuter och tjugo sekunder in i detta samtal, så det finns en mycket hög sannolikhet att inom 5 sekunder efter avslutad första samtalet ett nytt samtal kommer att serveras fram till distansarbetaren. Systemet börjar att ringa nästa omgång samtal med medan agenten är fortfarande på föregående meddelande i syfte att hålla taltid rullning. Du kan vara säker på dina agenter är att maximera utgående effektivitet.

Mellan VOIP teknologi och virtuella call center, som har vuxit upp för att ge VOIP i ett callcenter miljö. Lägg till detta en positiv utveckling av prediktiv uppringning och verktygen är på plats för ett tätt köra telefoni kampanj om inkommande, utgående, försäljning, kundservice, går listan på och på.

Jennifer Hannah Gross är Vice President för marknadsföring och arbetar på Freedom Distansarbete Inc., ett virtuellt call center företag som erbjuder
värd lösningar call center och tjänster såsom progressiv uppringning, inkommande call center, chatt, prediktiv uppringning, och många fler.