virtuellt klassrum programvara och online-samarbetslösningar för proffs

eLecta Live är virtuellt klassrum programvara och en online-samarbete lösning designad för online handledning och undervisning. Alla våra lösningar genomföra professionella virtuella klassrum för levande klasser och online-sessioner. Mer om Electa levande virtuella klassrum lösningar kan hittas här www.e-lecta.com

Det virtuella klassrummet ger rika samarbetsverktyg. Du kan använda whiteboard, text chat, dela webbkamera, filer, presentationer springa, även dela skärmen. Detta är en helt lärarledd miljö där presentatören har en massa verktyg samt full kontroll över eleverna.

Den eLecta Live Virtual Classroom Software är tillgängligt som en tjänst i olika utgåvor, som är utformade för antingen privatpersoner eller företag.

för individer undervisning över internet eller värd webbkonferenser:

eLecta Live Easy Möten – är ett grundpaket avsedd för webbseminarier och webbkonferenser. Detta är ett paket för en enskild webinar värd.

eLecta Live Tutor edition är speciellt utformad för personer undervisning över nätet. Detta är en fullt fungerande virtuellt klassrum verktyg för en lärare. Paketet innehåller också ett avancerat planeringssystem, betalning samling från elever och studerande profile management, men det är nu allt. En gratis testversion finns här: www.e-lecta.com.

virtuella klassrum lösningar för företag och skolor:

eLecta Live Professional är vår business class produkt för att hantera flera samtidiga klasser. Denna produkt är utformad för online-skolor och universitet som arbetar med flera lärare och har mer än en klass på samma gång. Du kan läsa mer om det här:

Det finns flera alternativa licensiering alternativ för eLecta Live Professional som du kan välja mellan.

“Per Host” Licensing – med “Per Host” licensmodell du behöver en licens för varje värd / lärare som kommer att ha online klasser och sessioner. Denna modell är lämplig om du har flera lärare som fungerar för din organisation och alla av dem kan ha klasser samtidigt.

“Per Room” Licensiering – Med “per rum” licensmodell du köper virtuella rum snarare än lärare / värdar. Med denna modell har du ingen begränsning på antalet lärare. Denna modell är lämplig om du har många lärare / värdar, men bara några av dem kommer att ha online klasser samtidigt. Antalet rum är faktiskt antalet samtidiga sessioner du kan ha på samma gång.

“Per Seat” Licensiering – Det här är vår mest flexibla licensiering läget. Med denna modell har du ingen begränsning rum eller värdar / lärare. Så du kan ställa in valfritt antal virtuella rum och valfritt antal värdar / lärare. Det maximala antalet personer (både elever / lärare) som kan vara online samtidigt begränsas av antalet platser som du köper för ditt konto.

helt hanteras och värd

Alla eLecta Live lösningar är fullt hanteras och värd. Våra virtuella klassrum är lätta att jobba med och vi erbjuder 24/7 support. Du behöver inte ta hand om hosting, inrätta osv men bara fokusera på dina online-undervisning.

Besök eLecta Live Virtual Classroom Software-webbplats och registrera dig för en gratis provprenumeration nu: www.e-lecta.com/trytutor.asp