Vonage telefon voip kundrecensionen

Jag är en Vonage telefontjänst användare. Jag har använt Vonage i ungefär två år nu. Under denna period har jag sparat minst flera hundra dollar använda tjänsten Vonage telefon. Vonage är en VOIP som betyder röst över IP-adress. Detta betyder att den använder du befintlig höghastighetsinternet att fästa till Vonage servrar och få telefonsamtal till ditt hem.

Min recension kommer fokusera på fördelarna med Vonage service samt några av nackdelarna. Du ser också mina slutliga analyserna på den här tjänsten.

Vad jag har velat om Vonage är priset. Du betalar under $ 25 dollar per månad för en telefon full av tjänster. Tjänster som inkluderar obegränsat lång distans telefon i hela USA och Kanada med inga extra avgifter. I grund och botten du får gratis långväga tjänsten nationellt. Nu om du är den sortens person som gör internationella telefonsamtal kommer du också se en fördel. Avgifterna för att ringa utomlands är betydande. Min gamla långväga telefon transportören debiteras $ 0,35 per minut för ett visst område som jag ringde. Med Vonage avgiften var bara $ 0,04 per minut.

Jag har också ett affärsområde som bara kostar mig $ 14,99 per månad, eftersom den bara har 600 minuter på planen. Men det är nog för få samtal jag ringa och ta emot från mitt affärsområde per månad.

Ett fel jag finner med Vonage är att ibland samtal är hackig. Detta sker under perioder när din internetuppkoppling är långsammare eller avbrytas av någon anledning. Detta är inte på grund av något som Vonage gör men statusen för din egen internetuppkoppling.

Min slutliga analyserna är att vi oftast använder våra mobiltelefoner för att ringa samtal. Vi använder knappast markledningar telefon längre. Vonage skär ner på priset på din telefonräkning varje månad på en tjänst som vi använder mindre och mindre av. Jag rekommenderar definitivt Vonage.