Business VoIP – slutet av särskilt kontor telefonnätet

Business VoIP tjänster tillåter företag att integrera den befintliga utrustningen av sina data och nätverk röst. VoIP tar höghastighetsanslutning till Internet som ett företag använder för Internet tillgänglighet och använder den för att köra telefonsystemet. Denna kombination av hårdvara erbjuder företag en unik uppsättning funktioner som inte kan hittas från en traditionell telefon leverantör.

Elimineringen av “telefonjack” och IT-folk
VoIP utnyttjar nätet kontorsdator och snabb Internetanslutning. IP-telefoner, som behövs för ett VoIP-system, blir direkt ansluten till LAN eller ens seriekopplas till en dator, inte till ett telefonjack. Denna anslutning av telefon hårdvara till ett IP-nätverk tillåter företag att köra mer effektivt, samtidigt som den erbjuder stora kostnadsbesparingar samtidigt. Reduktionen av hårdvara sparar pengar i och för sig, samtidigt som eliminerar behovet av en dedikerad “IT Guy ‘.

Vidare kan en enda höghastighetsinternet anslutning till omvärlden stödja både databehov (webbsurfning, e-post, IM, etc.) och VoIP. Med ett företag VoIP-tjänst, finns det inget behov av en lokal slinga eller POTS linjer (traditionella telefonlinjer) från telefonbolaget.

Lyssna på meddelanden via e-post
Kombinera röst-och datanät infrastruktur erbjuder VoIP värdefulla funktioner som dramatiskt kan förbättra produktiviteten och kommunikation. En av dessa är Voicemail till e-post. Istället för att logga in i en röstbrevlåda hela dagen, kan röstmeddelanden skickas till en e-postadress. Detta kommer att låta den anställde höra deras budskap från alla datorer som har tillgång till e-post. Anställda kommer att kunna komma åt dagligen e-post och röstmeddelanden i realtid via deras valda e-postadress.

med hjälp av en Wi-Fi-anslutning för att ringa samtal
VoIP gör att även anställda att använda sina smartphones i ögonöppnande nya sätt. VoIP-system skapar en virtuell kontorsmiljö, perfekt komplettering Smartphones förmåga att få tillgång till arbetsrelaterad e-post. VoIP-användare kan ladda ner program till sina smartphones som gör det möjligt för dem att använda sina mobiltelefoner som om de vore deras bordstelefoner. Eventuella ringda och mottagna samtal på detta sätt kommer att använda den anställdes nummer kontorstelefon som nummerpresentation, och hålla sig gömd privata mobilnummer.

Ännu viktigare, använder samtal på detta sätt inte den cellulära planens minuter! Kontoret telefonnätet nås via Smartphone Wi-Fi (data)-anslutning, förbi mobiltelefonnätsändar används när du gör ett vanligt samtal från en mobiltelefon. VoIP förvandlar en mobiltelefon till en bärbar bordstelefon, vilket de anställda att ringa och ta emot arbetssamtal på språng.