förstå vad VoIP telefontjänst är

Voice over Internet Protocol är vad VoIP står för och den geniala tekniken gör att du kan använda din Internetanslutning för att ringa och ta emot telefonsamtal i och runt om i landet samt internationella samtal. Du kan göra sig av med traditionella uppringda telefon tjänster och spara pengar också. Tekniken är alla samma från leverantör till leverantör, men prissättningen och planer är betydligt annorlunda. Om du använder en telefon för VoIP-tjänsten, slår du bara numret och anslut, om du använder din dator, du helt enkelt slå in numret och vänta på att personen ska svara.

Det enda du behöver ha för att kunna använda VoIP-telefon är kabel-eller DSL då VoIP måste ha en snabb internetuppkoppling. En annan sak som de flesta människor inte vet om denna typ av verser telefontjänst hem fast är att du betalar inga skatter eller andra avgifter som lokala telefonitjänster laddning. Tekniken har gjort många företag och privatpersoner att sänka sina kostnader för telefon och göra fler samtal än vad de kunde innan. Du behöver bara ett par saker att använda en VoIP-server och har prisvärd telefon.

Du kommer att behöva en ATA-box som ansluter din telefon och dator till modemet, som ansluter dig till Internet. Om du är i ett hem situation, kan du ansluta den huvudsakliga basen för en trådlös telefon upp till ATA och andra tillägg kommer att fungera lika bra. Du kommer att vilja koppla datorn upp så att prata i VoIP-telefon sever och söka på internet också. Med all ny teknik, vi ser idag, vi kan bara undra vad som är nästa. Så långt som det går, de funktioner och alternativ är oändliga där VoIP-telefon system är berörda.