omfattande kombinationserbjudanden med Comcast

För dem som väljer att betala för ett flertal tjänster med en check, har Comcast tjänster och de val paketet för dig. Telekommunikation har aldrig varit så tillgänglig eller prisvärt än med Comcast, och nu de erbjuder tv-underhållning förutom höghastighetsinternet och digital telefon tjänsten – allt i en månatlig sortiment. Det verkar omöjligt att föreställa sig att det finns hundratals TV-kanaler med den snabbaste internetuppkoppling på marknaden i kombination med spetskompetens inom telefonitjänster. Gratis obegränsade lokal-och fjärrsamtal med lägre än genomsnittet priser för internationella samtal? Vem sa kabel tjänster var på väg ut? Det verkar som kabel-leverantörer har aldrig varit bättre.

Comcast tv-tjänster tillhandahålls i digitalt format och ger kristallklar bildåtergivning och skarp ljudkvalitet – en klar förbättring jämfört med de analoga signalerna fortfarande används av många andra leverantörer kabel-TV. Tjänster inkluderar fullt integrerade interaktiva alternativ som på skärmen program guide för användning av abonnenter för att välja programmering. Det är enkelt att använda och möjliggör program visning utan att surfa. Tjänsten inkluderar föräldrakontroll kommandon för att låta dig blockera oönskad programmering med innehåll, titel, kanal, eller betyg. Det sätter betraktaren i kontroll över vad och när programmeringen är bevakad. Högupplöst TV är ett annat inslag i Comcast tjänster. HD är den mest önskade läget för visning eftersom det ger visning liknar en teater upplevelse – wide-screen visning med rika färger och skarpa detaljerade bilder. Dolby Surround ljud följer med bilden så att du får det bästa av två världar med HDTV.

De flesta hem i Amerika har datorer, och Comcast erbjuder det snabbaste internet till sina kunder. Snabba anslutningar erbjuder dig möjligheten att ladda ner musik, data och filmer upp till hundra gånger snabbare än uppringd anslutning. Utnyttja allt Internet har att erbjuda med snabba anslutningar – videoströmmar, hellånga rörliga bilder, internetradio och meddelandetjänster, tillgång till de senaste programuppdateringarna, musik och mycket mer. Sitt i bekvämligheten av ditt hem och föra världen till dig – shopping, böcker, musik, och artiklar. Comcast erbjuder och installerar den nödvändiga kabelmodem och router för att ansluta mer än en dator eller andra enheter. Detta låter hela familjen använder internet från olika datorer, telefoner eller andra liknande anordningar.

Toppmodern telefon är försedd med Comcast. Alla lokala och långväga avgifter inom USA och Kanada är gratis. Ett annat plus är att de funktioner du normalt betala extra för att få – nummerpresentation, vidarekoppling, samtal väntar och telefonsvarare – är gratis med Comcast. Dessutom är Telefonsvarare Internet erbjuds för bekvämlighet i att hämta meddelanden när du reser.

Comcast håller abonnenten i åtanke med buntning och ger dig det bästa av alla tre tjänster. Alla dessa alternativ och funktioner finns på spetsen av fingertoppen – Comcast Cable Service – det enda namn i kabel underhållning och telekommunikation.