spårning av fordon håller liten flotta trucking_

Telematik är en etablerad och ständiga tekniska utvecklingen, som möjliggör ett företag totalt “realtid” kontroll över varje aspekt av någon typ av daglig rörlig arbetskraft och leverans schemaläggning, och ger den viktiga förmågan att förse kunderna med nödvändiga eller brådskande uppdateringar, och när den behövs.

Undersökningar tycker att små flottor hade sett en 25% ökning av antalet individuella dagliga slutförda jobb order, efter två år av att införliva spårning fordonsparken inom deras back-office-verksamhet.

spårning av fordon
En avancerad spårning av fordon system, använder realtid GPS, är helt modulär och skalbar. Genom att besöka realtidsinformation för att förbättra operativ kontroll och fjärr arbetstagarnas säkerhet, upp till den andra, strategiska uppgifter kan övervakas och ständigt ses med konfigurerbara rapporter.

lägesövervakning / transport och logistik
Helt integrerat i ett företags back-office-system, kommersiella spårning av fordon lösningar inom transport, logistik, transporter och multi-drop leverans optimera realtid funktioner för dynamisk remote-management för att öka servicenivåavtal och ger automatiskt mottagningsbevis. Fleet tracking informationen kan även leverera data för att förstärka strategiska beslutsfattandet under en hel 24 timmar, i realtid.

mobil spårning / offentlig sektor och allmännyttiga
Mobil spårning levererar realtid service och datahantering för allmänheten och allmännyttiga sektorn, och som uppfyller aktsamhetskrav legalisering, är GPS-spårning av fordon kopplat med specialiserade applikationer, e’g. ränna städare, sopmaskiner och saltspridare.

bränsleekonomi och mobil resurshantering
Fleet chefer och förare i både stora och små företag, rapporterar att spara i genomsnitt nästan 25 procent i minskad stilleståndstid kostnader på grund av underhållsprogram Management Använda en GPS Fleet Management-lösning för att undvika trafikstockningar, antingen genom att kombinera leveranser, konfigurera vägar, därmed maximera antalet leveranser samtidigt minimera tid och avstånd.

Det har också visat sig att ens begränsa antalet vänster blir bättre i tid, effektivitet och energibesparingar.

Kostnaden för att hålla flotta fordon flyttar ständigt kopplad till stigande bränslepriser. Installera ett GPS-system innebär att öka bränsleeffektiviteten genom att optimera för snabbast vägar, minut-för-minut trafik rörelse och villkor, och som ett resultat, bättre förare taktik anställd.

För många små flottan drift, kommer att installera amobile arbetskraft spårning åstadkomma en förbättrad kundupplevelse genom bättre svarstider.
Vid sidan av att minska tjänsten svarstider andfleet relaterade driftskostnader, i de nuvarande, tuffa ekonomiska och konkurrensmässiga marknadsförhållanden, förbättra kvaliteten på de tjänster som de kan erbjuda sina kunder ses som det allra viktigaste åtgärden som företagen kan vidta för att utveckla återkommande och skapa kvalitet service rykte inom sin bransch.